Profimedia, INSTAR Images
MODNI IZLET U LONDONU

Koja volja! U manje od 24 sata promijenila čak 6 outfita

Ne može svatko u samo jednom danu promijeniti šest modnih kombinacija pa se čak i rijetko koja zvijezda odluči na takav potez.

Ipak, Selena Gomez (25) učinila je upravo to jučer u Londonu. Šest različitih outfita u kojima je prošetala u manje od 24 sata prava su inspiracija - za svako godišnje doba. Američka pjevačica i glumica stigla je u London kako bi promovirala svoj novi album, ali u centru pozornosti se našla zahvaljujući svojim brojnim lookovima.

Dan je započela haljinom koja je neodoljivo podsjećala na modu sedamdesetih. Plava mini haljina brenda Cushnie et Ochs i mačkaste sunčane naočale Kytura bile su njezin odabir za početak pravog modnog showa u Londonu. Nakon toga, na BBC Radio One stigla je u outfitu primjerenijem zimskoj sezoni – zadržala je sunčane naočale, ali je odjenula crnu haljinu s naramenicama modne kuće Proenza Schouler te bijelu majicu s dugačkim rukavima ispod nje.

Neil Warner / Splash News

Neil Warner / Splash News

Da zimsko vrijeme ne znači da cvjetni uzorak ne dolazi u obzir pokazala je u cvjetnoj haljini brenda Isabel Marant koju je uskladila s upečatljivim natikačama Mansur Gavriel, a njih je nosila i s kariranim kaputom Fay te crnom mini suknjom luksuznog brenda Prada.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Selena Gomez visits Kiss FM Studio's on December 4, 2017 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images

Flynet - Splash News

Kroz cijeli dan mijenjanja outfita pokazala je da se ne boji hladnoće, osobito u prozirnoj haljini brenda Coach koju je uskladila s njihovim visokim čizmama na vezanje. Haljinu istog brenda odjenula je i za crveni tepih – navečer je stigla na dodjelu Fashion Awards u satenskoj haljini s čipkastim porubom i cvjetnim detaljima.

, London, England - 20171204

Selena Gomez Departs a Coach Event in a Sheer Floral Print Dress
-PICTURED: Selena Gomez
-, Image: 356881455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Splash News

Linker
19. travanj 2024 08:51