Profimedia, INSTAR Images
PRIYANKA CHOPRA

Koja kombinacija! Traperice od 300 i torbica od 20 tisuća kuna

Bivša Miss svijeta i holivudska glumica pokazala je da, iako voli dobre dizajnerske komade za koje izdvoji i po nekoliko tisuća dolara, u svoje outfite voli ukomponirati pristupačne modele poput zanimljivih traperica za koje treba izdvojiti oko 330 kuna.

Baš kao što njezina najbolja prijateljica Meghan Markle nije odustala od pristupačnih brendova otkako je postala vojvotkinja, tako ni Priyanka Chopra Jonas nije zaboravila na ljubav prema jednostavnim komadima koje si svatko može priuštiti. Ovog puta je bivša Miss svijeta otkrila da je velika obožavateljica brenda American Eagle, odnosno njihovih traperica širokih nogavica i to u vrlo svijetloj nijansi pa su se gotovo stopile s ostalim komadima bež boje. Jeans komad od 330 kuna nosila je sa skupocjenom torbicom luksuzne modne kuće Prada i s njom je uistinu dodala glamur naizgled običnoj kombinaciji jer se model Sidonie prodaje po cijeni od 20 tisuća kuna.

Los Angeles, CA - Jan. 22, 2019: Priyanka Chopra Jonas exits a hair salon clad in American Eagle jeans.
- -Pictured: Priyanka Chopra
- -, Image: 409479209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Uz traperice i skupocjenu torbu, nosila je dolčevitu s čijom je bojom uskladila čizme Stuart Weitzman te kaput brenda Ports1961, ali model koji ona nosi više nije dostupan.

Otkako se proslavila ulogom u seriji Quantico, njezin stil je pod povećalom, a mnogi je prate jer nerijetko odabere high street brendove. Indijska glumica trenutačno radi na YouTube Original seriji "Just One Thing", a kasnije ove godine ćemo je gledati u romantičnoj komediji "Isn't It Romantic?".

Los Angeles, CA - Jan. 22, 2019: Priyanka Chopra Jonas exits a hair salon clad in American Eagle jeans.
- -Pictured: Priyanka Chopra
- -, Image: 409479215, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
24. travanj 2024 01:47