Getty Images
BLAGDANI SE BLIŽE

Kate Middleton ima super božićni stajling koji je idealan za prepisivanje

Karirane suknje furaju se ove sezone u različitim krojevima, uzorcima i dužinama, pa zato pripazite da odaberete onaj model koji najbolje pristaju vašoj figuri.

Karirane suknje furaju se ove sezone u različitim krojevima, uzorcima i dužinama, pa zato pripazite da odaberete onaj model koji najbolje pristaju vašoj figuri.

Kate Middleton i princ William već su započeli s božićnim domjencima u Kensingtonskoj palači, a zbog outfita koji je izabrala elegantna domaćica sve je poglede gostiju rezervirala samo za sebe. Božićnom duhu u kraljevskom domu dodatno doprinose i topovi za umjetni snijeg koji su već postavljeni u njihovom dvorištu.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge laugh as a machine sprays snow ahead of their royal highnesses hosting a Christmas party to deliver a message of support to deployed personnel serving in Cyprus and their families over the festive period, at Kensington Palace on December 04, 2018 in London, England. Approximately 7,500 military personnel are currently serving overseas at Christmas. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Getty Images

Vojvotkinja je spremna je za blagdane i zato je izabrala midi kariranu suknju A-kroja koja se nosila u sedamdesetima, a ona posebno stiče njezin struk.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Catherine, Duchess of Cambridge laughs as a machine sprays snow ahead of her hosting a Christmas party to deliver a message of support to deployed personnel serving in Cyprus and their families over the festive period, at Kensington Palace on December 04, 2018 in London, England. Approximately 7,500 military personnel are currently serving overseas at Christmas. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Getty Images

Njezina modna kombinacija idealna je za prepisivanje, a osim što je ženstvena, idealna je za svaku priliku. Crvena karirana suknja u spoju s crnom vesticom na kopčanje i visokim baršunastim čizmama zanimljiv je dnevni stajling, a osim toga odličan je izbor i za poslovnu garderobu, kao i elegantnu večernju kombinaciju koja može biti sjedinjena s crnom dolčevitom.

High street trgovine obiluju različitim modelima suknji s zanimljivim modnim detaljima:

Pull & Bear, 179,90 kuna

Mango, 349,90 kuna

H&M, 150 kn

Zara, 299,90 kuna

Pull & Bear, 179, 90 kn

Zara, 299,90 kn

Linker
26. travanj 2024 05:10