Televisa presenta

Kao iz meksičke sapunice: Ladanjski stil na odmoru u Italiji jako dobro stoji Maji Šuput

Glazbenica je s obitelji otišla na putovanje u hotel Castello di Reschio, koji se nalazi na predivnom imanju između Umbrije i Toskane.

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput Tatarinov (42) s obitelji već nekoliko dana uživa u Italiji i objavljuje idilične fotografije iz susjedne nam zemlje. Pjevačica je nakon nekoliko odrađenih svadbi sa svojim dečkima otišla na put gdje uživa sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

Romantične večere, kraljevska konjušnica ili luksuzan bazen, hotel Castello di Reschio Maji se iznimno svidio. Kao pravi dvorac, kako mu i ime govori, očito je glazbenicu inspirirao za biranje odjeće koja stilom odgovara tako profinjenom mjestu.

"Danas mi je styling sve. Idem se praviti važna okolo", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je pokazala modnu kombinaciju dostojnu članova kraljevske obitelji.

Čitajte i: Modno usklađeni i nasmijani: Tisja Kljaković Braić i suprug prošetali osunčanom splitskom Rivom

Odlična kombinacija

Uz raskošnu i romantičnu jarko žutu suknju, kombinirala je neke 'strože' komade - tamno plavi sako s ugraviranim grbom kombinirala je s bijelom dolčevitom. Preko svega je stavila crni kožni remen koji je savršeno držao 'stvari pod kontrolom'.

Na nogama je imala visoke kožne čizme na petu u boji konjaka, a na glavi šešir s većim obodom i neizostavne sunčane naočale. Suprug Nenad ju je, očekivano, pratio stilski. Odabrao je kombinaciju dolčevite i sakoa, pa je tako tamnoplavi blejzer stavio preko crne vunene dolčevite. Uz to odabrao je sive hlače.

Kada su pozirali zajedno pored kamina Maja se našalila da izgledaju kao likovi iz meksičke sapunice.

"Televisa presenta", napisala je pjevačica, a ovaj neodoljivi par izmamio je brojne emotikone srca u komentarima. Ladanjski stil bračnom paru Tatarinov odlično pristaje.

Linker
19. travanj 2024 20:03