Ponosno korača

Kao boginja: Bella Hadid plijenila poglede prozirnom haljinom i zavidnom figurom

Američka manekenka već je poznata po kreacijama u kojima bi se rijetki usudili pojaviti u javnosti, a ovoga puta pistom je prošetala u haljini koja se savršeno stopila s njezinim samopouzdanjem.

Svaki Tjedan mode rađa nove inspiracije za outfite i pokazuje najnovije trendove, a na kreaciju kakvu je nosila poznata manekenka Bella Hadid na reviji u Parizu, usudile bi se samo odvažne dame.

image

Bella Hadid u prozirnoj haljini.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: O outfitu Belle Hadid ne prestaje se pričati: Crvenim tepihom prošetala u kreaciji za pamćenje

Američka manekenka čije je lice proglašeno najljepšim na svijetu pistom je prošetala u kreaciji koja je istaknula njezinu zavidnu liniju.

Poput boginje ljepote, Bella je poglede plijenila u dugoj prozirnoj i lepršavoj haljini s ovratnikom, otvorenih leđa i ramena koja se savršeno uklopila u njezin prirodni look - s minimalno make up-a i raspuštenom kosom.

Mlađa sestra modela Gigi Hadid look je upotpunila crnim čizmama, a otprije je poznata po modnim kombinacijama koje ostavljaju bez daha.

image

Na festivalu u Cannesu nosila je kreaciju o kojoj se pričalo tjednima.

AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bella Hadid - na meti moćnika! Kako se najtraženije ime modnog svijeta našlo usred palestinsko-izraelskog sukoba?

Na filmskom festivalu u Cannesu kojeg opisuju glamur, raskoš i istaknuti modni izričaji, Bella je prošle godine crvenim tepihom prošetala u dizajnerskoj haljini koja ne pokriva grudi, što je nadomjestila velikom ogrlicom od mesinga dizajnera Daniela Roseberryja.

Iako su mišljenja oko njezinih stajlinga podvojena, jedno je sigurno - manekenka ponosno pokazuje svoju zavidnu liniju i ne mari za tuđa mišljenja!

Linker
15. travanj 2024 04:28