IZLOŽBA ‘SAN‘

Kakva modna večer! Jelena Veljača i Vito u elegantnim kaputima, Sovilj u popularnim samtericama, a Borna u ‘animal‘ printu

Od mladih nada do ikona umjetničke scene, 15 je umjetnika dalo svoje viđenje teme proslave naših 15 godina: San. Na otvorenje izložbe došli su i brojni poznati, a izdvojili smo njihove najbolje modne kombinacije.

Djela 15 umjetnika različitih generacija s jednom temom - "San", predstavljena su u srijedu u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar, čime je započelo slavlje 15 godina Glorije Glam. Na otvorenju izložbe, koja je ostvarena u suradnji Glorije Glam i Galerije Kranjčar, te uz kustosku direkciju Vanje Babića, Mladena Lučića i Elvire Kranjčar, okupili su se suradnici i prijatelji brenda koji su uživali u sjajnim radovima umjetnika.

image

Slavka Pavić

CROPIX

Neosporno, bila je to modna večer puna iznenađenja. Nisu je propustili supružnici Jelena Veljača i Vito Turšić. Oboje su odabrali elegantne smeđe kapute s glomaznim gumbima, a spisateljica i producentica zaigrala se i s crvenom te rozom bojom, kombinacijom koju vole brojne trendeseterice. Salonke u nježnoj ružičastoj boji odlično su se uklopile uz Givency "hoodicu" i crvene hlače te torbicu. Vito ipak nije bio sklon eksperimentiranju.

image

Jelena Veljača i Vito Turšić

MARKO TODOROV/CROPIX

Borna Kotromanić i ovoga je puta odjenula kaput s leopard uzorkom, ispod kojeg se nazirao tvid kombinezon. Razigrana modna kombinacija nije novost kad je Borna u pitanju, a šiške koje je isfenirala na stranu, pravo su osvježenje za njezin cjelokupan look.

image

Borna Kotromanić

MARKO TODOROV/CROPIX

Uvijek elegantna glazbenica Zdenka Kovačićek odjenula je crne hlače, kaput i cipele, a kombinaciju je podignula s crno-bijelim uzorkom na košulji i šalom sa srebrnim brošom. I crveni ruž na usnama dao joj je traženi glam efekt. Autentična je bila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

image

Zdenka Kovačićek

MARKO TODOROV/CROPIX
image

Tihana Harapin Zalepugin

MARKO TODOROV/CROPIX

Za tamnu kombinaciju odlučila se i glumica Iva Jerković. Crna bunda, kožne hlače i čizme odlično su pristajale uz vestu s mornarskim uzorkom.

image

Iva Jerković

MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

Dizajnerica Lana Puljić istaknula se dugačkim kaputom s kravljim uzorkom te još jednom dokazala kako se i ove zime nosi životinjski print.

image

Lana Puljić

MARKO TODOROV/CROPIX

"Zaigran" je bio i dizajner nakita Nenad Sovilj s vestom prošaranom svijetlo-plavom i žutom bojom. Za oko su nam zapele i "samterice", koje su se ove jeseni vratile u modu.

image

Nenad Sovilj

MARKO TODOROV/CROPIX

Izložba 'San'

Glazbenici Marino Tomasović i Eduard Kobeščak pobrinuli su se za da glazba "prati" snove naših umjetnika, dok su uzvanici uživali u kavama Barcaffè ESPRESSO, koji je ujedno i partner izložbe.

image

Zvjezdan Ružić

CROPIX

Od mladih nada do renomiranih legendi hrvatske umjetničke scene, svaki od 15 umjetnika predstavio je svoj rad koji se uklapa u središnju temu: San. Bile su tu i različite umjetničke forme, od klasičnog slikarstva, fotografije, instalacije, videa... A umjetnici koji su sudjelovali redom su Dalibor Martinis, Ana Sladetić, Ivan Prerad, Mihael Klanjčić, Renata Poljak, Željko Kipke, Iva Ćurić, Sibel Latin, Zoltan Novak, Sandro Đukić, Ivan Posavec, Grgur Akrap, Paulina Jazvić, Maša Barišić i Slavka Pavić.

image

GLORIA GLAM

GLORIA GLAM
Linker
18. travanj 2024 04:42