FESTIVAL U ŠIBENIKU

Kakva linija, a tek haljina! Voditeljica Doris Pinčić još jednom pokazala da su najjednostavnije kombinacije i najljepše

Festival ‘Dalmatinske šansone - Šibenik 2021.‘ okupio je brojne poznate - od Nene Belana preko Biserke Petrović do Gorana Karana, a već dobro uigran voditeljski par Doris Pinčić i Mirko Fodor mnogim su glazbenicima u Šibeniku uručili nagrade.

Za voditeljicu Doris Pinčić ovo ljeto nema odmora. Nakon što je s glumcem Tarikom Filipovićem u njihovoj prvoj voditeljskoj suradnji vodila svečanu proslavu obilježavanja 25 godina Sportskih igara mladih u Splitu, subotnju večer provela je s kolegom voditeljem iz HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Mirko Fodor u gradu u kojem inače rado provedi većinu ljeta - Šibeniku, s Doris je vodio renomirani glazbeni festival "Dalmatisnke šansone - Šibenik 2021.".

image
Doris Pinčić i Mirko Fodor
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Majka dvoje mališana za voditeljske pothvate uvijek prije svega bira jednostavnost, a "reciklaža" iz ormara također joj nije nepoznanica. Večer prije nosila je Elfsovu haljinu staru nekoliko godina, a sad je također oduševila u njihovoj kreaciji. Jednostavnu plavu haljinu pripijenu uz tijelo za ovu je prigodu Doris odabrala kostimografkinja HRT-a Vesna Šipušić Buljan. Kreaciju je dodatno "začinila" zlatnim sandalama na petu s jednim remenom. Sličan obrazac odijevanja imala je i na ovogodišnjem Splitskom festivalu gdje je odabrala romantičnu haljinu s puf rukavima, a pokazala je svoje vitke noge.

Čitajte i: Kakva kraljica! O potezu Doris Pinčić dugo će se pričati, ostavila je Prokurative bez teksta

image
Uvijek bira jednostavne haljine.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Već provjerena voditeljska kombinacija na trgu između katedrale sv. Jakova i šibenske Gradske vijećnice uručila je nagrade najboljim glazbenicima, među kojima su bili i Neno Belan i Nikša Sviličić te grupa "4 tenora" u kojoj pjeva i Đani Stipaničev, a treću godinu zaredom grupa je osvojila nagradu publike.

image
Neno Belan i Nikša Sviličić
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Na festivalu je nastupala i kći Miše Kovača, glazbenica Ivana Kovač uz šibensku klapu Brodarica. Za romantičnu dalmatinsku večer odabrala je elegantnu šljokičastu haljinu te salonke u boji kože, a crveni ruž i blagi valovi u kosi još su dodatno naglasili Ivanin glamur.

Čitajte i: Ivana Kovač otkrila gdje je s Mišom išla žutim Golfom s tri papige: 'Kako su to lijepa vremena bila'

image
Ivana Kovač
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Uvijek elegantna Biserka Petrović, majka prerano poginulog košarkaša Dražena Petrovića, također je bila među uzvanicima festivala, a nije ga propustio niti glazbenik Goran Karan te glazbenici Jure Brkljača i Zdravko Škender. U glazbenoj večeri uživao je i šibenski gradonačelnik Željko Burić sa suprugom Vesnom.

image
Biserka Petrović
NIKSA STIPANICEV/CROPIX
image
Jure Brkljača
NIKSA STIPANICEV/CROPIX
image
Zdravko Škender
NIKSA STIPANICEV/CROPIX
image
Gradonačelnik Željko Burić sa suprugom
NIKSA STIPANICEV/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 11:55