Promo
Stilska igra

Kako postići look à la Meghan Markle sa samo nekoliko ključnih komada

Bež baloner nadolazeće sezone zamijenite bijelim ogrtačem, odaberite torbicu koja privlači poglede i sve začinite parfemom koji miriše na luksuz

Prije nekoliko godina osvajala je ljupkošću u seriji "Suits", a danas je, zahvaljujući zarukama za britanskog princa Harryja, postala modna ikona čiji stil kopiraju žene diljem svijeta. 36-godišnja Meghan Markle pravo je osvježenje na celebrity sceni jer se njezin stil bazira na chic, bezvremenskim komadima koji će na fotografijama izgledati fantastično i za deset godina.

Prince Harry and Meghan Markle in the Sunken Garden at Kensington Palace, London, after the announcement of their engagement., Image: 356277552, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Hlače širokih nogavica, elegantni kaputi i haljine jednostavnih, ali laskavih krojeva, okosnica su garderobe zgodne Meghan koja osobni detalj svakom outfitu dodaje uz već poznat stilski trik - kvalitetnu torbicu koja privlači poglede.

Želite li i vi svoj stil obnoviti u stilu 'moderne princeze', za vas smo u ponudi City Centera one pronašli top pet komada koji će privući komplimente žena, ali i muškaraca!

Baloner u bijeloj boji statement je komad koji će svaku kombinaciju podići na novi nivo. Njime zamijenite već poznati bež baloner i uživajte u svježini koju će bijela boja donijeti vašem licu. Kvalitetne gležnjače s visokom petom praktičan su komad koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru jer uz udobnost, donose i dodatne centimetre te pristaju uz baš sve - i suknje, i hlače i lepršave haljine.

Zvjezdani look u samo nekoliko sekundi postići ćete uz pomoć velikih, crnih sunčanih naočala - predlažemo mačkaste retro oblike koji se savršeno slažu s damskom garderobom. Kad je o torbici riječ, izaberite prostran, ali atraktivan model u neočekivanoj kombinaciji boja - poput nježno ružičaste ljepotice s plavim, crnim i bijelim ušicima, koje potpisuje brend Carpisa.

Sve začinite nježnim, romantičnim parfemom koji miriše na luksuz - parfem brenda Elie Saab, čije raskošne toalete obožavaju slavne dame, sigurno će vas osvojiti! Za još atraktivnih kombinacija, inspiraciju pronađite na City Mix&Match!

Linker
24. travanj 2024 10:04