Nova modna ikona

Julia Garner osvaja stilom, ali i spojem nevjerojatnog talenta i drskog šarma

Dok u serijalu ‘Projekt Anna’ glumi prevaranticu opsjednutu luksuzom, Netflixova miljenica privatno voli rabljenu odjeću i mamine haljine iz 70-ih, a ‘njezin originalan i opušten stil, predstavlja Gloria IN.

Julijin put od obične cure iz Bronxa do planetarne glumačke zvijezde posut je ulogama “pomaknutih” djevojaka, pa ni ona najnovija, u Netflixovom serijalu “Projekt Anna”, nije iznimka. U njemu glumi Annu Sorokin, ambiciozni izdanak skromne radničke obitelji iz Rusije, koja se svojom inteligencijom i salvama laži uspjela njujorškom visokom društvu prodati kao imućna ruska nasljednica te im izbiti poprilične svote iz pretrpanih džepova. Pripremajući se za snimanje, Julia Garner je u više navrata posjetila Annu u zatvoru, kako bi ušla u glavu djevojke opsjednute životom na visokoj nozi.

image

Julia Garner u seriji ‘Projekt Anna‘.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Elegantno i seksi: Blake Lively postigla glamurozan stajling monokromatskim kompletom

I dok se Anna nakon završetka služenja kazne ponovno pokušava domoći luksuza (dobila je izdašan honorar od Netflixa te se na sve moguće načine trudi unovčiti vrijeme provedeno iza rešetaka), Juliju život na visokoj nozi ne zanima, iako joj je s obzirom na vrtoglavi karijerni uspon definitivno dostupan.

"Baka je moj modni uzor. Pojaviti se negdje dotjeran u njezino je vrijeme značilo pokazati poštovanje. Danas pak svi hodaju u trenirkama" kaže glumica.

image

Danas se za nju grabe i moćnici iz svijeta mode.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sarah Jessica Parker najavila dva vruća trenda za ovu godinu, cipele su san snova!

‘It‘ djevojka

Spoj nevjerojatnog talenta i posebne ljepote uočili smo još prije nekoliko godina, gledajući je u serijalu “Ozark”, a osim redatelja, danas se za nju grabe i moćnici iz svijeta mode: snimila je naslovnicu za Vogue i kampanju za Pradu, bila pozvana na Met Galu, a “prišili” su joj i titulu nove ikone stila s kojom, kako u šali kaže, nikako da se srodi. “Prema tom statusu osjećam svojevrsno čuđenje, jer je moj privatni stil vrlo bazičan, pomalo štreberski, čak i dosadan. Vežem se uz odjeću pa neke komade čuvam desetljećima, imam nekoliko maminih haljina iz 70-ih, a omiljeni komad iz ormara platila sam 12 dolara. Moj modni uzor i žena koju doživljavam kao istinsku ikonu stila je moja baka, žena koja je uvijek govorila da pojaviti se negdje dotjeran znači pokazati poštovanje. Tog se i ja držim... dobro, barem kad su u pitanju društveni događaji”, konstatirala je Julia.

image

Julia Garner nova je ikona stila.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Victoria Beckham savjetuje kako isfurati monokroni look: Kraljica minimalizma oduševljava novim komadima

Linker
23. travanj 2024 01:02