ODMOR U RODNOM SPLITU

Još jednom održala modnu lekciju: Severina ponovno oduševila glamuroznim izdanjem

I za vrijeme odmora Severina izgleda ne može pogriješiti u svom već istančanom modnom izričaju. Pjevačica je ponovno obožavatelje oduševila stajlingom u kojem je pozirala dok odmara u rodnom Splitu.

Nakon nastupa u Sloveniji i Primoštenu, Severina odmara u rodnom Splitu, što je dala naslutiti posljednjom objavom na Instagramu.

"Lipo je sist na skale i promatrat život", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u već tradicionalno modno besprijekornom izdanju.

Čitajte i: Haljina koja zahtijeva kraljevsko držanje: Severina pokazala kako na plaži zablistati sa stilom

Dugu ljetnu haljinu tropskog uzorka s prorezom iskombinirala je s bijelom košuljom poludugih rukava na vezanje, a čitavu je kombinaciju začinila s jednim od najpoželjnijih modela sandala ljetnih sezona - modelom Oran s potpisom francuske kuće Hermes.

Čitajte i: Gušti u Španjolskoj: Severina se javila s najtrendi mjesta u Europi gdje blista od sreće

Vječna modna inspiracija

Koliko pjevačica voli dizajnerske krpice, potvrdila je i s Louis Vuitton torbicom, a čitav stajling je ovoga puta zaokružila raskošnom zlatnom ogrlicom.

Modno nepogrešivu Severinu ispod objave na Instagramu ubrzo su dočekali brojni komplimenti pratitelja koji svaki puta jedva dočekaju vidjeti pjevačicu u novom modnom izdanju.

Linker
19. travanj 2024 12:25