MODNI DVOBOJ

Jesenske modne lekcije političarki: Sabina Glasovac i Mirela Ahmetović privukle pažnju trendi stajlinzima

Među jesenskim outfitima koji svakodnevno šetaju zagrebačkom špicom, našli su se i oni naših političarki.

Najveću modnu inspiraciju Zagrepčanke, a i druge Hrvatice često vuku sa zagrebačke špice gdje se vrlo brzo definiraju sezonski trendovi. Osim anonimnih lica upečatljivih modnih kombinacija, često srećemo i trendseterice domaće modne scene, a ovoga puta su nam za oko "zapeli" stajlinzi naših političarki.

Čitajte i: Životna priča žene koja želi voditi SDP: 'Ne zanimaju me priče o ustašama i partizanima'

Modno osvježenje među saborskim klupama

image
Baloner koji je osvježio čitavu kombinaciju.
NERA SIMIC/CROPIX

Saborska zastupnica Sabina Glasovac svojim modnim izričajem uvijek unosi osvježenje među saborske klupe, a elegantne bluze, hlače i suknje većinom nadopunjuje cipelama s visokom potpeticom. Ovoga je puta prolazeći špicom održala jesensku modnu lekciju u klasičnoj uskoj crnoj košulji zakopčanoj do grla i crnim hlačama ravnog kroja s remenom upečatljivih metalnih detalja, a čitavu modnu priču je zaokružila balonerom klasično-jesenske bež boje koji je osvježio današnji modni odabir saborske zastupnice.

image
Sabina Glasovac.
NERA SIMIC/CROPIX

Čitajte i: Sabina Glasovac nekada je trenirala boks, ali sada samo hoda: ‘Imam problema s kralježnicom‘

Trendi hlače i torbica koja je utvrdila boje stajlinga

image
Mirela Ahmetović.
NERA SIMIC/CROPIX

Ubrzo nakon nje pažnju nam je privukla i druga političarka, također saborska zastupnica Mirela Ahmetović koja je najprometnijim zagrebačkim trgom prošetala u popularnim hlačama širih nogavica s prorezima koje je uparila s jednostavnom crvenom majicom i kožnom jaknom, dok je od obuće izabrala lakirane crne balerinke.

Da bi kombinacija bila potpuna, Ahmetović ju je podigla torbicom bijele, crvene i crne boje, koja koloritom nije odskakala od odjeće.

image
Hlače trendi kroja uparene s upečatljivom i jednostavnom crvenom majicom.
NERA SIMIC/CROPIX
Linker
22. travanj 2024 21:26