John Pavlish
vječna crna

Jelena Veljača i Tamara Garbajs pokazale s čime nikada ne mogu pogriješiti

Jelena Veljača i Tamara Garbajsi brojna druga lica iz domaćeg celebrity svijeta znatiželjno su došli razgledati upravo predstavljenu novu kolekciju nakita zagrebačkog dizajnera Nenada Sovilja.

Više je poznatih dama na zagrebačko modno događanje u četvrtak navečer izašlo u crnom od glave do pete - svaka je na svoj način pokazala kakve su monokromatske kombinacije trenutačno najpoželjnije za moderan izgled.

Jelena Veljača (37), koja zbog serije 'Pogrešan čovjek', čiji scenarij potpisuje, trenutačno s kćerkicom Lenom živi na relaciji Zagreb-Beograd, odlučila se za romantičnu crnu haljinu posutu bijelim točkicama, s prozirnim umecima od tila i čipke i trendi dužine do ispod koljena. Izgled je zaokružila crnim salonkama i torbicom koju je držala u ruci. Malo jača šminka oko očiju odlično joj pristaje, a naglašava i ovaj 'drama queen' izgled scenaristice.

John Pavlish

Glumica Tamara Garbajs (42) odjenula je malu crnu haljinicu i povrh nje sako iste dužine. Ponajviše su pozornosti kod njezinog stajlinga plijenile guste i sjajne crne čarape koje je nosila, a igrala je na kartu 'manje je više' kad su šminka i nakit u pitanju.

John Pavlish

Linker
14. travanj 2024 05:53