Maja Jurović
Privlačila poglede

Jelena Veljača fura dobitnu kombinaciju na špici: Osim što su seksi, hlače u ovoj moćnoj boji nose snažnu poruku

Glumica Jelena Veljača njeguje klasičan i prilično jednostavan stil, no čak i bez puno truda uspijeva izgledati šik i moderno. Za izlaske, bilo večernje ili dnevne, često bira crvenu boju koja joj odlično stoji, a za šetnju po špici izabrala je hlače klasičnog kroja koje su nosile cijelu kombinaciju.

Jelenu Veljaču (38) u posljednje vrijeme svako malo možemo uhvatiti na špici, bilo da sudjeluje na nekom hvalevrijednom prosvjedu ili jednostavno uživa u slobodnom vremenu. Hrvatska glumica, producentica, scenaristica i aktivistica obično je u modnom smislu vjerna klasici, no ponekad nas zna iznenaditi nekim upečatljivim komadom ili modnim detaljem.

Centrom Zagreba prošetala se dobro raspoložena i u elegantnoj kombinaciji u kojoj su glavnu riječ vodile široke hlače. Već je poznato da joj ova vatrena boja odlično stoji i komplementira njezinom tenu i kosi pa ju Jelena često bira za svečane događaje, a čini se i za privatne trenutke.

Spica / Zagreb 15.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
Maja Jurović

Crveni komadi zvijezda su za sebe pa im ne treba previše ukrasa, a to Jelena itekako zna pa je hlače isfurala na običnu bijelu košulju i lagani nude kaput. Torba je bila tu tek kao praktičan modni dodatak te se nije previše isticala, dok su cipele bile u dvije boje, tako da se savršeno spoje s kaputom i torbom. Pogled je skrivala iza tamnih sunčanih naočala, a usne i nokte uskladila je s hlačama te tako izbalansirala moćnu crvenu nijansu.

Jelena se krajem 2018. razvela od glumca Dražena Čučeka te sada uživa s novom ljubavi, partnerom Ivanom Galom. Nakon gotovo godinu dana neprekidnog skrivanja, u kojem su tek nekoliko puta "uhvaćeni" zajedno, Jelena je krajem prošle godine na svojem Instagram profilu objavila zajednički selfie, potvrdivši novu vezu. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria, rekla je da Ivanu nije teško živjeti s feministkinjom.

Prosvjed Pravda za djevojcice / Trg kralja Tomislava / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca i kcer Lena i Ivan Gale
Davor Matota

"Nikad ne bih ušla u vezu s nekim tko nema feminističku crtu u karakteru i ponašanju. A Ivan očito ima slične stavove o životu kao i ja, inače se ne bismo uspjeli zaljubiti", rekla je Jelena.

Veliki intervju u Gloriji Jelena Veljača između prosvjeda, ljubavi i nove serije

Linker
20. travanj 2024 03:35