Profimedia, Backgrid UK
WOW efekt

Jedva smo prepoznali tko to ovog babljeg ljeta nosi najbolji šešir i cipele

Nitko ne može stati na put Jennifer Lopez koja je besprijekornim outfitima u Milanu svima zapela za oko.

Osim glazbene, ona je desetljećima i modna diva, a Jennifer Lopez opravdava taj epitet svakim svojim izlaskom u javnost. Tako je opet izgledala besprijekorno na Milano Fashion Weeku gdje je privlačila pažnju vrlo zanimljivim outfitom koji nosi potpis dizajnerice Sally LaPointe.

Zvijezda filma "Prevarantice s Wall Streeta" imala je u modnoj predstojnici dva vrlo slična stajlinga u kojem je temelj bio veliki graciozni šešir iza kojeg se skrivala.

Milan, ITALY  - The American singer Jennifer Lopez is seen looking stylish during Milan Fashion Week.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 471837589, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Milan, ITALY  - The American singer Jennifer Lopez is seen looking stylish during Milan Fashion Week.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 471837661, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Jedan je bio u ružičastoj, a drugi u boji senfa. I outfit za dan i noć imao je sličnu bazu, a to su šeširi kojim je svestrana 50-godišnjakinja dodatno naglasila glamurozni dolazak na tjedan mode i cipele koje ćemo furati idućeg ljeta.

Iza oba glamurozna outfita stoji Sally LaPointe. U dnevnom looku odjenula je pink top s hlačama visokog struka i cipele koje su predstavljene za na New York Fashion Weeku za proljeće/ljeto 2020. Te cipele imaju transparentni, plastični dio do pola cipele, dok je ostatak dizajna cipele napravljen od kože u raznim bojama. Večernji look dodatno je začinila kožnim kaputom boje senfa, šeširom i cipelama ste boje.

Uz dnevni stajling nosila je Birkinicu koja stoji oko 27 tisuća dolara, a za večernji Versace torbu usklađenu s kaputom, šeširom i cipelama.

Linker
15. travanj 2024 10:52