Davor Matota, Maja Jurović
maxi efekt

Jedna haljina neizostavna je na zagrebačkoj špici, ali i na ulicama New Yorka

Nježnim, romantičnim i tako laskavim dugačkim haljinama rijetko koja žena može odoljeti. Lako ih je nositi, a još lakše kombinirati s modnim dodatcima što dobro znaju i domaće poznate dame.

Ima li boljeg osjećaja od uskakanja u dugu, udobnu haljinu čim zatopli?

Haljine čiji rub pleše oko gležnja iz godine u godinu preplavljuju ulice metropola, a zagrebačka špica i ove je sezone puna zgodnih žena koje šeću gradom u upečatljivim lepršavim modelima.

Hrvatske pjevačice, manekenke, voditeljice i glumice svoje duge haljine nose uz glamurozne sunčane naočale, velike torbe i ljetne sandale, a koje je poznato lice najbolje isfuralo maxi trend, procijenite sami.

Anja Alavanja Romac

Voditeljica Anja Alavanja oduvijek je preferirala ženstven modni stil pa dobro zna kako nositi romantične haljine. Blijedo zeleni model sa sitnim cvjetnim uzorkom i volanima vješto je spojila sa širokim smeđim remenom i smeđom torbicom, a oblikom sunčanih naočala pokazala tko je prava mačka na špici.

Spica / Zagreb 30.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Anja Alavanja
Maja Jurovic
Anja Alavanja

Helena Šopar i Nevena Rendeli Vejzović

Helena Šopar, hrvatska dizajnerica i manekenka s inozemnom karijerom maslinastu put istaknula je dugim modelom u žarko žutoj boji, s kačkanim bretelicama i detaljima. Pomalo neočekivano, opuštenu ljetnu haljinu odjenula je uz crvene štikle u špic i look zapečatila velikom sivom torbom. Sličnu haljinu ovih dana na ulicama New Yorka nosi i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je u Ameriku otputovala sa suprugom Makom Vejzovićem.

Maja Jurovic
Helena Šopar
Instagram

Ana Vilenica

Plavokosa glumica Ana, koju smo nedavno imali priliku gledati i slušati u showu "Tvoje lice zvuči poznato", na špici je izgledala ljupko u bijeloj haljini posutoj šarenim cvjetnim uzorkom. Uz maxi haljinu obula je bijelo-plave sandale sa širokim remenčićima, a u veliku crnu torbu potrpala je sve što joj je potrebno za dug dan u gradu. Ponovno modernim okruglim naočalama, pokušala je zaštititi se od znatiželjnih pogleda.

Spica / Zagreb 30.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Ana Vilenica
Maja Jurovic
Ana Vilenica

Alka Vuica

Poznata po otkačenom stilu i ljubavi prema žarkim bojama, Alka Vuica nije razočarala ni kad su maxi krojevi u pitanju. Špicom je prošetala odjevena u haljinu s leopardskim uzorkom, prošaranim šarenim motivima, s volanom od tila u boji breskve na donjem porubu. Uz haljinu koju je nemoguće ne zamijetiti, Alka je obula crne sandale s otvorenim prstima, a umjesto ručne torbice odabrala je crni ruksak. Sunčane naočale s okvirima u bež i ružičastoj boji lijepo su se uklopile uz ostatak outfita i lak na noktima u boji fuksije.

Davor Matota /
Alka Vuica

Iris Androšević Pinjuh

Elegantna Iris preferira haljine/košulje s kopčanjem duž cijele prednje strane. Crna cvjetna haljina s rukavima 3/4 duljine privlačila je pažnju u zagrebačkoj Ilici, a bivša manekenka iskombinirala ju je s bež gležnjačama u kaubojskom stilu i bež torbicom. Bez crvenog ruža i sunčanih naočala s crnim okvirima, ova bi damska kombinacija bila nezamisliva.

Spica / Zagreb 26.04.2018. / foto: Davor Matota / Iris Androsevic Pinjuh
Davor Matota
Iris Androsevic Pinjuh

Linker
19. travanj 2024 22:16