Davor Matota
Glamur zamijenila kežualom

Jadranka Sloković na špici isfurala traperice kakve na njoj rijetko viđamo

Poznata odvjetnica čak se ni u slobodno vrijeme ne odvaja od elegantnih kombinacija, no u zadnjem izlasku na zagrebačku špicu sve je iznenadila pojavivši se u komadu za koji ne bismo rekli da ćemo ga vidjeti upravo na njoj.

Jadranka Sloković (65) uvijek se svojim modnim kombinacijama ističe iz mnoštva koje pomno bira i pazi na svaki detalj te ne skriva da voli dizajnerske komade. Odvjetnica njeguje klasičan stil, ali redovito prati modne trendove što je i nedavno dokazala kada se na jednom društvenom događanju pojavila s velikim modnim hitom - kožnom torbicom Bottega Veneta.

Čak i u najležernijim situacijama, Sloković se rijetko odriče elegancije i glamura pa je u svojem posljednjem izlasku posve iznenadila odabirom outfita. Za šetnju na špici sa svojim psom uskočila je u ni manje ni više nego traperice trapez kroja, kultni komad sedamdesetih, u kojima smo je do sad rijetko mogli vidjeti.

Trapezice je uparila s tamnoplavim sakoom od pliša, a kontrast ovoj kombinaciji radila je crvena majica na vodoravne pruge. Pogled je, kao i inače, skrivala iza tamnih naočala. Opuštenim lookom Sloković je definitivno osvježila svoj modni izričaj i pokazala da može izgledati odlično čak i kada glamur zamijeni "kežualom".

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota

Linker
16. travanj 2024 11:59