Sandra Perković
 foto Saša Zinaja
I ima odlične hlače visokog struka

Izlazak u grad: Sandra Perković je visoka 183 cm i još nosi ovakve štikle!

Jesenske večeri vikendom mnogi Zagrepčani vole provesti u kazalištu, pa je tako premijerna izvedba špijunske parodije '39 stepenica' na otvorenje 68. sezone zagrebačke Komedije privukla i brojne poznate.

U izvedbi špijunske parodije '39 stepenica' u režiji Marka Jurage u zagrebačkom kazalištu Komedija u petak navečer uživali su Sandra Perković, Zdenka Kovačiček, Sandra Bagarić, Indira i Miroslav Levak, Ankica Dobrić, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, Nina Kaić Madić, Marija Borić, Luka Bulić i supruga Ana, suprug predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Jakov Kitarović, te brojni drugi.

Među dotjeranim poznatim uzvanicima isticala se i naša u svijetu prosljavljena sportašica Sandra Perković koja se odlučila za hlače visokog struka koji je u top trendu, bijelu košulju i tirkizni sako. Uz ovaj je outfit dobro uklopila i štikle s uzorkom leoparda, na visoku petu koje su joj samo dodale centimetre, a već je bez njih visoka 183 cm.

foto Saša Zinaja
Sandra Perković

Jelena Perčin Otašević (37) i Momčilo Otašević (28) prije dva su mjeseca postali roditelji djevojčice Maše i ne može ih se često vidjeti u izlascima. No, ipak su uspjeli zajedno uhvatiti predah od roditeljskih obveza te su nasmijani, i ležerno odjeveni, došli u kazalište prema kojem, oboje glumci, gaje veliku ljubav.

foto Ines Novković
Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Nerazdvojni u poslu i privatnom životu su i Indira i Miroslav Levak:

foto Ines Novković
Indira i Miro Levak

Pogldajte kako se i ostali poznati dotjeraju za kulturno uzdizanje:

foto Saša Zinaja
Marija Borić

foto Saša Zinaja
Jasna Palić Picukarić

foto Ines Novković
Miro Ungar sa suprugom Sarom

foto Saša Zinaja
Zdenka Kovačiček

foto Saša Zinaja
Ana-Marija Percaić i Hrvoje Klobučar

foto Saša Zinaja
Nina Kaić Madić

foto Saša Zinaja
Milana Vuković Runjić

Linker
13. travanj 2024 16:51