ODUŠEVILA

Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Haljina dizajnera Igora Djuge odabir je poduzetnice i vlasnice brenda Lunilou. Jednostavnu haljinu s prorezom dodatno je uljepšala zlatnim nakitom oko vrata i ruku i još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najljepše odjevenih Hrvatica.

Poduzetnica, vlasnica brenda Lunilou i supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica. Svakako je jedna od onih koja nameće trendove, pozirajući i u skupim dizajnerskim komadima, ali u high-street krpicama koje se mogu nabaviti po mnogo pristupačnijim cijenama.

Mlada majka ovoga je puta oduševila jednostavnom dugačkom crnom haljinom s prorezom koja je u gornjem dijelu ukrašena perjem. Na noge je obula bež natikače na petu, a look je zaokružila s bež torbicom i zlatnim nakitom oko vrata i ruku.

Riječ je o haljini domaćeg dizajnera Igora Djuge. U svojoj prvoj bridal kolekciji koju je izbacio u srpnju ove godine jedna od haljina je i ova koju nosi Izabel Kovačić, no u bijeloj boji.

"Imperativ tijekom procesa stvaranja ove kolekcije bio mi je pružiti ženama mogućnost da pokažu pravu sebe u divnim vjenčanicama koje su izrađene od najfinije svile, francuske čipke, tila i perja. Mladenka će se u mojim vjenčanim haljinama osjećati zauvijek voljena baš kao u bajkama", rekao je dizajner o svojoj kolekciji.

image
Bridal kolekcija Identity by Igor DJuga
IGOR DJUGA

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Da je riječ o njegovoj haljini potvrdio je i na svome Instagram profilu gdje je podijelio fotografiju Izabel Kovačić, a i sama je Izabel, zbog brojnih upita otkrila da nosi haljinu domaćeg dizajnera. Pristaje joj kao salivena, a pokazala je i odličnu liniju samo devet mjeseci nakon poroda. Dok su svi komentirali haljinu, pjevačica Lana Jurčević u svome se stilu našalila s njezinom kosom.

Čitajte i: Igor Djuga predstavio prvu bridal kolekciju: 'Mladenka će se u mojim vjenčanicama osjećati zauvijek voljena'

"Prodaj mi tu kosu ako Boga znaš, bar za ekstenzije", napisala je Lana. Modnu kombinaciju pohvalile su joj i Tia Mamić, Albina Grčić te Nika Turković.

Kao jednu od svojih najdražih haljina Izabel je izdvojila također onu hrvatskog dizajna Ivana Alduka. Ove godine u veljači s nostalgijom se prisjetila "Pepeljuga" looka. Svijetlo plavu haljinu odjenula je na glamurozno vjenčanje španjolskog nogometaša Sergija Ramosa i TV voditeljice Pilar Rubio u Sevilli 2019. godine.

Te godine društvene je mreže osvojila s još jednom maxi haljinom gdje je otkrila leđa. Radi se o lepršavoj kreaciji cvjetnog uzorka njemačkog dizajnerskog brenda Moon. Sličnu je haljinu nosila i Sussane Thier, životna partnerica austrijskog kancelara Sebastiana Kurza.

Linker
16. travanj 2024 05:01