MODNI SUD

Iz krajnosti u krajnost: Amanda Holden oduševila outfitima i pokazala svoja ‘dva modna lica‘

Poznata voditeljica pokazala je kako outfite svijetlih boja nosi jednako dobro kao i one sasvim tamnih nijansi.

Britanska televizijska voditeljica Amanda Holden koja po stilskom izričaju opasno konkurira čak i vojvotkinji od Cambridgea - po mnogima najbolje odjevenoj ženi u Velikoj Britaniji, još je jednom potvrdila svoj istančan modni stil šetajući ulicama Londona.

Na putu do posla, voditeljica redovito pokazuje da zna nositi boje iz cijelog spektra, a što su dokazala i njezina posljednja dva outfita.

image

Za radni dan Amanda Holden odabrala je outfit boje vina.

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iz krajnosti u krajnost

Za jučerašnji radni dan Amanda je izabrala blagdansku - boju vina "od glave do pete" uparivši kaput do gležnja i kožne čizmice iste boje s naočalama te nijanse. U outfit je uklopila i torbicu bordo, crne i bijele boje koja je razbila monotonost i podigla kombinaciju na sasvim novu razinu.

Čitajte i: Upečatljiv stajling britanske voditeljice: Inspiraciju je dobila od slavne strip junakinje, zaslužuje li modnu peticu?

Danas se pak voditeljica odvažila na drugu krajnost - bijeli outfit pa je bijelo odijelo i bijele salonke ukomponirala u modnu priču s dugim kariranim kaputićem i jednostavnom bijelom torbicom, a uz to je nosila i naočale s bijelim okvirima koji nisu iskakali od čitave kombinacije.

image

Voditeljica zna kako "začiniti" stajling.

RBP MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Stoji li joj bolje svijetlo ili tamno? Odlučite sami!

Linker
24. travanj 2024 01:08