Cvjetna rapsodija

Ivana Husar Mlinac u ženstvenom izdanju: Tajna u detalju koji je podigao cijelu kombinaciju

Glazbenica je za događanje u centru Zagreba odabrala haljinu s popularnim cvjetnim uzorkom, koju je kombinirala na iznimno atraktivne salonke.

Pjevačica Ivana Husar Mlinac zablistala je u modernom izdanju idealnom za tople dane kasnog ljeta. Glazbenica je, među ostalim poznatim gostima, podržala jednu školu stranih jezika, koja je obilježila 25 godina djelovanja.

Za tu je prigodu Ivana obukla ultramodernu dugačku haljinu cvjetnog uzorka. Prevladavajuća zelena boja sa šarenim cvjetovima preplanuloj Ivani odlično pristaje.

image
Ivana Husar Mlinac s direktoricom Angle Marijanom Šimundžom Golemac
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Ivana je cijelu kombinaciju začinila jednim fenomenalnim detaljom - salonkama u boji. Neodoljive cipele prljavoružičaste boje od brušene kože lijepo su se uklopile u cijelu kombinaciju.

image
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Čitajte i: Baš poput filmske dive: Nikolina Ristović glamurozna na izložbi Jadrana Lazića

Dva lica sportske elegancije

Proslavu 25. godišnjice rada centra za poduku stranih jezika i prevođenje Angla, koja je priređena u Atriju Arheološkog muzeja nisu propustili ni još neka poznata lica. Glumac i voditelj Tarik Filipović okupljene je nasmijavao skečevima, a nakon programa srdačno se pozdravio s kolegom iz sportskog programa HTV-a, Sašom Sušecom.

image
Tarik Filipović zabavio je okupljene
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Obojica su pokazali jednu od verzija sportske elegancije, s tim da je Saša bio u opuštenijem urbanom izdanju te je na kombinaciju tenisica, traperica i t-shirta obukao tamni sako, dok je Tarik svojim outfitom evocirao modu s morskim ugođajem. Uz bijelu košulju i bijele hlače kombinirao je tamne komade, sako, remen u tamnoplavoj boji te tamnosmeđe mokasine.

image
Saša Sušec i Tarik Filipović
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 05:07