Profimedia, Backgrid USA
želimo!

Ima modu u malom prstu: Michelle Obama u ovoj je haljini prava inspiracija za ljetni stajling

Pojavljivanje bivše prve dame SAD-a u javnosti uvijek javnost rado poprati, a nije rijetkost da Michelle završi na stranicama modnih portala zbog svojim divnih modnih izdanja.

Vrućim ulicama New Yorka Michelle Obama prošetala je u ležernoj, ujedno i ženstvenoj haljini koja osvaja svojom jednostavnošću. Supruga bivšeg predsjednika SAD-a Baracka Obame iskoristila je laskavi kroj haljine koji je njezinoj figuri stajao kao saliven.

Michelle je nosila bijelu haljinu s kratkim rukavima čija dužina seže do ispod koljena, a lagani materijal leprša oko nogu, dok je u gornjem dijelu model strukiran i ističe ono najbolje na sofisticirani i elegantni način. Bijelu haljinu nosila je uz omiljeni par ljetne obuće, sandale na punu petu rađenu od jute, a krase ih i neutralni kožni remenčići smeđe boje.

S ovom kombinacijom Michelle, koja je trenutno u fokusu javnosti zbog svojih memoara koji ruše sve rekorde, nije mogla pogriješiti - za vrući sunčani dan u gradu ovakav jednostavni outfit je najlakši put do šik i ženstvenog looka. Sve je zaokružila sa svojim prirodnim kovrčama koje u posljednje vrijeme njeguje. Više ih ne tretira peglom za kosu, a vrhove je za ljetno razdoblje tek malo posvijetlila i dobila suncem okupane pramenove.

New York, NY  - Michelle Obama steps out in NYC wearing a flowing white dress under the hot sun!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460832411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

New York, NY  - Michelle Obama steps out in NYC wearing a flowing white dress under the hot sun!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460833117, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Michellin stil nije teško ukrasti - imamo slične komade uz koje ste spremne za svaku dnevnu prigodu.

Zara, 299,90 kn

Alexandre Birman,€237.50 (Net-a-porter)

Mango, 199,90 kn

Linker
15. travanj 2024 11:42