Profimedia, Mega Agency
SAMO LEŽERNO

I one se imaju pravo opustiti: Princeza Mary iz štikli je uskočila u udobne tenisice

Danski prijestolonasljednik, princ Frederic i njegova supruga, princeza Mary stigli su u Rim u sklopu službenog posjeta Italiji, a par je svojim modnim stavom Talijane 'izuo iz cipela'.

Princ Frederik (50) i princeza Mary (46) po svemu sudeći jako su jednostavan kraljevski par. Često ih se u Danskoj može vidjeti kako svoju djecu voze u školu biciklirajući, a tako se ponašaju i kad nisu kod kuće.

Njihova primarna zadaća u Italiji je rad na poboljšanju odnosa dviju zemalja, a teme koje ih zanimaju na njihovoj turneji su zdravlje, klimatske promjene, energija, proizvodnja hrane. Tijekom njihovog prvog dana posjeta glavnom gradu Italije bili su primljeni u predsjedničku palaču Palazzo del Quirinala.

Princeza je tom prigodnom odjenila šik midi haljinu bež kariranog uzorka.

The Crown Prince couple arriving to the presidential palace in Rome. They are welcomed by Sergio Mattarella, president of the Italian Republic and his daughter Laura Mattarella, First Lady of Italy.
06 Nov 2018, Image: 394495508, License: Rights-managed, Restrictions: NO Denmark, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency


Nju je najprije kombinirala s nude salonkama, a kasnije se preobula u tenisice marke Nike. Njezin suprug izabrao je plavo odijelo, a znatiželjna kraljevska obitelj htjela je obići i šire imanje palače zbog čega se princeza preobula u Nike Air VaporMax tenisice čija je cijena 1200 kuna.

promo

The Crown Prince couple visit the ruins of one of Rome's largest public baths.
06 Nov 2018, Image: 394495538, License: Rights-managed, Restrictions: NO Denmark, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Princeza Mary postala je danska princeza 2004. godine, kada se udala za princa Frederika. Rođena Australka upoznala je svoga princa na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine, a tri godine kasnije zaljubljeni par se zaručio.

U braku su dobili četvero djece: Christiana (13), Isabellu (11) i sedmogodišnje blizance Josephinu i Vincenta. Njihova majka princeza Mary koju često uspoređuju s Kate Middleton, prava je moderna princeza, ali udobnost joj je ipak na prvom mjestu.

Linker
24. travanj 2024 05:46