Paula Sikirić, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin i Ivana Mišerić
 Press foto
Bretelice na sunce

Hrvatske celebrity cure prepustile se čarima oskudnih ljetnih komada

Maxi hlače i fine slip majice s tankim bretelicama omiljena su ljetna kombinacija dama koje su se sinoć dobro zabavile na eventu u Maksimiru.

Da možemo zaboraviti na blejzere i kratke rukave, i u potpuno se prepustiti čarima oskudne ljetne garderobe, jučer su pokazale poznate hrvatske dame, na eventu brenda make-up četkica Noelle u Maksimiru.

Nevena Rendeli Vejzović, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Ivana Mišerić, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge dame nisu krile oduševljenje novim proizvodima inspiriranim pastelnim candylandom.

Press foto
Ivana Mišerić, Antonija Blaće i Antonija Stupar Jurkin

Domaće ljepotice u kombinezonima i majicama bez rukava pokazale su vitke, istrenirane ruke na kojima su predano radile cijele zime, a neke od njih osvanule su u najpoželjnijoj gradskoj kombinaciji ljeta - maxi hlačama i slip majicama s tankim bretelicama.

Voditeljica Ivana Mišerić preplanulu je put i zavidnu figuru pokazala u crnom kombinezonu bez rukava, koji je upotpunila vrtoglavo visokim zlatnim cipelama s platformom i zanimljivim zlatnim remenom.

Press foto
Ivana Mišerić

Antonija Stupar Jurkin izgledala je svježe u bijelim hlačama s visokim strukom, uz koje je odjenula ženstvenu plavu majicu od satena, s tankim prugicama i obrubom od čipke. Točku na i stavila je plavim sandalama, koje su provirivale ispod nogavica.

Press foto
Antonija Stupar Jurkin

Na sličnu kombinaciju odlučila se i popularna pjevačica Zsa Zsa koja je jučer zabavljala publiku na eventu. 24-godišnja pjevačica bijele je hlače iskombinirala s crvenim cipelama i čipkastom svijetloplavom majicom na bretelice.

Press foto
Zsa Zsa

Radijska voditeljica Paula Sikirić izgledala je ljupko u haljinici sitnog ljubičastog gingham uzorka, koji se i ove sezone nosi. Posebnu čar njezinom outfitu dale su satenske mašne na ramenima, u pastelnim bojama, uz koje se lijepo uklopila mala baby plava torbica.

Press foto
Paula Sikirić

Antonija Blaće odvažila se na spajanje dva uzorka i u toj modnoj igri zaradila čistu modnu peticu. Uz crno-bijele hlače s tankim prugicama, popularnog 'paper bag' kroja, Antonija je odjenula bijelu slip majicu sa sitnim uzorkom, koja je otkrila dekolte i vitke ruke. Žuta torbica outfitu je dodala dašak vedrine, a smeđe sandale s blok petom decentno su se istaknule ispod prugastih hlača.

Press foto
Antonija Blaće

Linker
11. travanj 2024 00:04