Getty Images
Millie Bobby Brown

Holivudska princeza: Tek joj je 15, a modnim izdanjima konkurira i starijim kolegicama

Otkako smo je upoznali u Netflixovom seriji 'Stranger Things' čija treća sezona uskoro dolazi na male ekrane, karijera mlade glumice krenula je uzlaznom putanjom, a pažnju privlači i modnim izborima koji nikoga ne ostave ravnodušnima.

Iako se u početku smatralo kako su neke kombinacije glumice Millie Bobby Brow (15) preozbiljne za njezinu dob, jasno je da je pokazala da ima stila pa joj na outfitima pozavide i starije kolegice.

Njezina posljednja uloga je ona u filmu 'Godzilla: King of the Monsters' na čijoj je premijeri u Kaliforniji zasjala u glamuroznoj haljini. Crna haljina asimetričnog kroja na jedno rame ukrašena zlatnim točkicama i mašnom od tila omogućila joj je sve poglede, a pažnju su privukle i sjajne cipele na petu. S haljinom je uskladila i make-up pa je uz zlatne detalje pristajalo sjenilo na očima iste boje, kao i šljokice u kosi koju je skupila u punđu.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 18: Millie Bobby Brown attends the premiere of Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures'
Getty Images

Da je moda njezina velika ljubav dokazuje svakim javnim pojavljivanjem te se već u dobi od 15 godina pokazala kao prava ikona stila i modna inspiracija. Iako je gluma njezina prva ljubav, pronalazi vrijeme i za razvoj modne karijere pa je još 2017. godine bila zvijezda kampanje američkog brenda Calvin Klein te potpisala ugovor s modnom agencijom IMG.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 18: Millie Bobby Brown attends the premiere of Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures'
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 19:52