Opet oduševio

Glavni frajer u multiverzmu ludila! Novo hrabro izdanje nenadmašne ikone stila

Legendarni britanski glumac Benedict Cumberbatch koji je prije deset godina proglašen nacionalnim blagom svoje zemlje ne prestaje nas oduševljavati svojim modnim odabirom.

Nova postaja na europskoj turneji glumaca Benedicta Cumberbatcha i Elizabeth Olsen koji tumače glavne uloge u filmu Doktor Strange u Multiverzumu Ludila bila je London, rodni grad proslavljenog 45-godišnjeg britanskog glumca.

Benedict Cumberbatch na predstavljanje je stigao u prugastom plavom odijelu krojenom po mjeri, žutoj pamučnoj dolčeviti, tenisicama i sunčanim naočalama, te je svojim modnim odabirom ponovno pokazao da opravdano zaslužuje i titulu jednog od najbolje odjevenih muškaraca u svijetu šoubiznica i ikone stila.

image

Benedict Cumberbatch bio je zvijezda londonske premijere filma 'Doctor Strange u multiverzumu ludila'

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK

Olsen i Cumberbatch u filmu nastalom po Marvelovoj franšizi igraju Wandu Maximoff i Stephena Strangea, doktora koji istražuje natprirodne moći vremenskog kamena i pritom se mora suočiti s mračnom verzijom sebe samog.

Čitajte i: Profinjeno viđenje mode iz očiju Benedicta Cumberbatcha: ‘Stil ne čine samo krpice, nego i fine manire‘

Modna perfekcija i u poslu

Idealna uloga za glumca kojeg su proslavili likovi pomaknutih intelektualaca, a koji obožavatelje oduševljeva rafiniranim stilom i manirama džentelmena.

image

Njegov modni zaštitni znak su odijela krojena po mjeri

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK

Njegova supruga kazališna redateljica Sophie Hunter, ali i brojni suradnici, često ističu da Cumberbatch toliko pazi na detalje da ponekad satima traži točno određenu nijansu boje sakoa koja bi pristajala uz remen njegovog novog sata ili cipele koje će uskladiti s odjećom za taj dan.

image

Filmsku ekipu predvode Benedict Wong, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen i Sam Raimi

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Osnovu njegova stila čine odijela krojena po mjeri, traperice klasičnog ravnog kroja, te elegantni kaputi i vjetrovke. Glumac obožava japanske dizajnere Yohjija Yamamotoa i Isseya Miyakea, a zbog strasti prema luksuznim satovima postao je zaštitno lice švicarskog brenda Jaeger-LeCoultre.

Čitajte i: Sarah Jessica Parker: Od crne haljine na bretele iz cjenovno pristupačnog dućana do modne ikone

Linker
13. travanj 2024 23:59