modno nadmetanje

Glamur u Zadru: Crvena čipka kao stvorena je za Doris, a Natali je pažnju plijenila šljokicama i volanima

Glavne dame na rođendanu najpoznatije zadarske tvrtke Maraska bile su poznata voditeljica i glazbenica koje ni ovoga puta nisu razočarale modnim odabirom.

U Zadru se jučer slavila 200. obljetnica najpoznatije zadarske tvrtke Maraska. Predsjednik Vlade Andrej Plenković obišao je pogon u Gaženici u pratnji novog vlasnika Maraske, hercegovačkoga poduzetnika Svjetlana Stanića, a kasnije su s ostalim gostima uživali u gala večeri.

Među njima bile su i neke od najpoznatijih Zadranki - voditeljica Doris Pinčić i glazbenica Natali Dizdar koje su zablistale u svečanim izdanjima. Doris je za ovu prigodu izabrala crvenu čipkastu haljinu sa simpatičnim rukavima midi kroja koja joj je odlično stajala, kako njezin kroj, tako i boja.

image
LUKA GERLANC/CROPIX

Iako ova haljina i sama za sebe puno govori, Doris ju je elegantno istaknula crnim pojasom koji sprijeda ima mašnu i zlatni broš te zlatnim sandalama na visoku potpeticu.

Make-up je bio decentan, boju laka na noktima je uskladila s bojom haljine, a frizura onakva kakvu Doris i inače preferira - na stranu s laganim valovima.

Natali je pak krenula u potpuno drukčijem smjeru. Odlučila se za mini haljinu ukrašenu šljokicama i volanima, a dodatnu zanimljivu dimenziju dao joj je povišeni ovratnik i naglašena ramena. Natali i inače voli nositi ovakve haljine pa nije čudo da je odjenula za sličan model i za ovu prigodu.

image
Glazbenica Natali Dizdar.
LUKA GERLANC/CROPIX

Glazbenica je, baš kao i njezina kolegica voditeljica, uskladila lak za nokte s haljinom, no imala je drukčiju frizuru. Haljine sa zatvorenim gornjim dijelom, posebice ako imaju ovratnik, zahtijevaju podignutu frizuru pa je Natali napravila dobar potez kad se odlučila za punđu. Njezin make-up je bio nešto jači s naglaskom na oči i usne jednako.

Među uzvanicima bio je i jedan od najpoznatijih Zadranina - komičar i voditelj Ivan Šarić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Nataša Tramišak, ministrica kulture i medija Republike Hrvatske Nina Obuljen Koržinek, jedriličari Šime i Mihovil Fantela, gradonačelnik Zadra Branko Dukić i drugi.

image
Gala večer u čast 200. godina Maraske.
LUKA GERLANC/CROPIX
image
Ministrica Nataša Tramišak i župan Božidar Longin.
LUKA GERLANC/CROPIX
image
Gradonačelnik Branko Dukić, ministrica Nina Obuljen Koržinek i pročelnica Dina Bušić.
LUKA GERLANC/CROPIX
image
Komičar Ivan Šarić.
LUKA GERLANC/CROPIX
image
Jedrilicari Šime i Mihovil Fantela.
LUKA GERLANC/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 01:01