Maja Jurović/Hanza Media
povratak zaboravljenog uzorka

Gingham: Domaće zvijezde izvrsno nose hit uzorak sezone

Sve donedavno rezerviran za kuhinjske krpe i stolnjake, karirani uzorak na velika je vrata ušao u svijet mode i preplavio kolekcije za nadolazeću sezonu.

Prigrlile su ga i domaće trendsetterice arhitektica Nina Mia Čikeš te pjevačica grupe Detour Gina Victoria Damjanović te ga svaka na svoj način uklopile u svoj stajling.

Zagrebačka arhitektica je za promociju novog broja magazina GloriaGlam odabrala ženstvenu crno-bijelu haljinicu koju je uparila s crnim čizmama do iznad koljena, a modne je dodatke svela na minimum.

Maja Jurović/Hanza Media

Pjevačica Gina Victoria Damjanović se, pak, odlučila za nešto odvažniji stajling. Na objavu nominacija za najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin, za koju je njezin bend Detour nominiran u čak četiri kategorije, pristigla je u čipkastim hlačama visokog struka i svjetlucavoj jakni s gingham uzorkom. Look je zaokružila krupnim zlatnim naušnicama i crvenim ružem.

Maja Jurović/Hanza Media

Odlučite li se uklopiti ovaj trend u svoju garderobu, ponuda u high street trgovinama je dovoljno velika da ćete u njoj pronaći idealan komad za sebe: nose se gingham haljine, košulje, hlače pa čak i cipele i torbe...

Linker
19. travanj 2024 13:23