Getty Images for Luisaviaroma
hit pojava

Georgina stigla u donjem rublju: Ova haljina pokazuje i najsitnije nesavršenosti

Zbog hrabrog izbora atraktivne partnerice najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda mnogi su ostali bez teksta

Georgina Rodriguez (25) uspjela zasjeniti sve koji su se pojavili na crvenom tepihu UNICEF-ove Summer gala večeri. Tako je zasjenila Adrianu Limu sa svojom crnom haljinom od čipke.

To joj nije prvi put da krade cijeli show. Ovoga puta se pojavila u misiji da slavi ženstvenost i čini dobro, a kroz njezinu oskudnu haljinu naziralo joj se donje rublje tako da je malo toga ostavila mašti.

PORTO CERVO, ITALY - AUGUST 09: Georgina Rodriguez attends the photocall at the Unicef Summer Gala Presented by Luisaviaroma at  on August 09, 2019 in Porto Cervo, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images for Luisaviaroma)
Getty Images for Luisaviaroma

09 agosto 2019 Porto Cervo, Sassari - Italia
Spettacolo
UNICEF Summer Gala 2019 a Porto Cervo
Nella foto: Georgina Rodriguez


August 09th, 2019 Porto Cervo, Sassari - Italy
Entertainment
UNICEF Summer Gala 2019 in Porto Cervo
In the picture: Georgina Rodriguez, Image: 464088444, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse
Profimedia, LaPresse

Georgina se pojavila u egzotičnoj opravi talijanskog dizajnera Roberta Cavallija, a haljinu je kombinirala s Chopardovom ogrlicom. "Uz tebe blistam još i više", zahvalila se Georgina svom omiljenom dizajneru.

Fatalni susret Georgine i Ronalda dogodio se u Guccijevom dućanu gdje je ona bila zadužena za VIP goste, a susret je odmah rezultirao kemijom. Par je prvi put viđen u javnosti u Disneylandu u Parizu te nisu skrivali nježnosti. Jednom kada se otkrilo za njihovu vezu, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira. Bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparazzi.

Georgina je Ronaldu 12. studenoga 2017. na svijet donijela prvo biološko dijete, djevojčicu Alanu Martinu a s kojom Ronaldo odgaja još troje djece koje su mu na svijet donijele dvije surogat majke.

Linker
19. travanj 2024 01:01