boje budućnosti

Futuristička moda na premijeri novog Matrixa: Neil Patrick Harris genijalan, Jada Smith malo pretjerala s crvenom

Kako bi se potpuno uklopili u priču, glumci su na premijeru novog Matrixa stigli u zaista neobičnim kreacijama u kojima ih ne vidimo tako često. Jedini koji je ignorirao tematiku bio je glavni protagonist filma.

Obožavatelji Matrix svijeta konačno su došli na svoje kada je objavljeno da se snima i četvrti nastavak ovog filma, s Keanu Reevsom u glavnoj ulozi. Film "The Matrix Resurrections" dolazi u kina za dva dana - 22. prosinca 2021., a u San Franciscu je proteklog vikenda održana premijera.

image

Keanu Reeves

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zvijezde su na premijeru redom došle u futurističkim modnim kombinacijama kako bi dočarale samu temu, a to im je itekako uspjelo. Keanu Reeves bio je standardno elegantan, ali jedino on nije imao hrabrosti odjenuti nešto van okvira, osim možda kravate koja je bila najzanimljivio dio njegovog outfita.

image

Neil Patrick Harris

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Najviše nam je zapeo za oko Neil Patrick Harris koji je iznenadio sve prisutne izborom odijela i pokazao da muški lookovi ne moraju biti dosadni. Šareno odijelo upario je s dolčevitom u istim bojama te crnim kožnatim cipelama. Boje na odijelu prelijevale su se jedna u drugu i definitivno nisu bile previše za ovu priliku, već taman.

Dame u 'futurstičkim' kreacijama

image

Carrie-Anne Moss

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Simboliku Matrixa u svoj modni izričaj prenijela je i Carrie-Anne Moss, koja u filmu glumi Trinity, i to na nešto suptilniji način. Crna lepršava kreacija s potpisom Oscara de la Rente bila je ukrašena srebrnim detaljima u obliku Matrix koda, dok je plašt pričvršćen na naramenice davao romantičan štih.

Čitajte i: Premijera ‘And just like that‘: Miranda isfurala neonsko, Charlotte klasiku, a u ormaru želimo Carriejinu haljinu!

image

Jada Pinkett Smith

CHRISTOPHER VICTORIO/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jada Pinkett Smith odlučila se na za monokromatski crveni look - od glave do pete. Crvenu nabranu haljinu s bogatim šlepom uskladila je s crvenim najlonkama i crvenim sandalama. Kratka frizura, izbor haljine i neobične naušnice lako bi je smjestili i u Mad Max svijet koji se također odvija u budućnosti. Možda ipak previše crvene za naš ukus.

image

Ellen Hollman

CASEY FLANIGAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica Ellen Hollman nosila je zanimljivu crno-bijelu korzet haljinu s viškom materijala i simpatičnim vezicama. Uz nju nosila je crnu kožnatu torbicu s sjajnim kamenčićima i poluprozirne salonke.

image

Priyanka Chopra

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I na kraju, Priyanka Chopra također je bila od onih odvažnijih u modnom smislu. Sjajni outfiti njoj dobro stoje pa nije pogriješila s haljinom s potpisom dizajnera Halpern. Ukras na prednjem dijelu zgodan je dodatak, kao i cipele u istom tonu.

Linker
11. travanj 2024 03:34