Foto: Reuters/EPH
OSMA VEČER

FOTO Manekenke osvojile kanski crveni tepih

Bella Hadid, Irina Shayk, Jourdan Dunn i Rosie Huntington-Whiteley samo su neke od slavnih manekenki koje su iste večeri prošetale kanskim crvenim tepihom. Jedne od najpoznatijih modela današnjice stigle su na premijeru filma “The Unknown Girl” koja je održana osme večeri popularnog Filmskog festivala u Cannesu koji traje do 22. svibnja.

Od brojnih ljepotica, najviše pozornosti privukla je Bella Hadid, američka manekenka i mlađa sestra mnogo popularnije Gigi Hadid. Bella je na premijeru filma stigla u vrlo izazovnoj svilenoj kreaciji francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera. U haljini s visokim prorezom i dubokog dekoltea 19-godišnjakinja je uspjela zasjeniti i brazilsku manekenku Irinu Shayk te Victorijinu anđelicu Rosie Huntington-Whiteley.

Model Bella Hadid poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH
Model Rosie Huntington-Whiteley poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Zbog rizičnog odabira za vrlo vjetroviti Cannes svi su čekali trenutak u kojem će manekenka pokazati previše, ali Bella Hadid prodefilirala je crvenim tepihom poput prave profesionalke u društvu kolegica i slavnih glumica poput legendarne Helen Mirren, Vanesse Paradis i Laetitie Caste. Pogledajte fotogaleriju!

Linker
18. travanj 2024 15:56