jednostavno, a ‘in‘

Elegancija na premijeri ‘House of Gucci‘: Dame isfurale moćan i seksi detalj koji svaki outfit čini još boljim

Katarina Baban, Ana Vilenica i Ana-Lea Janžić potrudile su se zablistati na premijeri novog filmskog hita, a sve tri imale su komade istog materijala, baš kao da su se dogovorile.

Sinoćnju premijeru dugoočekivanog filma o talijanskoj modnoj obitelji Gucci nisu mogla propustiti ni brojna poznata lica iz domaćeg javnog života. Neki od njih posebno su se sredili za uživanje u filmu, a njihovi outfiti vrlo dobro su se uklopili uz samu tematiku.

image

Katarina Baban

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Najviše su pažnje, naravno, privlačile dame, a svima je bio zajednički jedan detalj. Glumica Katarina Baban spojila je crne komade s neutralnima i tako jednostavnim načinom postigla elegantan dojam. Kožnate hlače i gležnjače odavale su snažan, pomalo divlji dojam, dok je balans radila bež dolčevita i sako u boji pijeska.

Crveni lak na noktima i naušnice neobičnog, ali simpatičnog dizajna podigli su cijeli look i dali mu dašak razigranosti.

image

Ana Vilenica

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Glumica Ana Vilenica također se odlučila za kožnate hlače, ali u smeđoj boji koja je odlično išla uz košulju nježne ružičaste boje. Krasila ju je pussy bow mašna koja je odavno simbol ženske moći i snage. Uz kožnate hlače i elegantnu košulju, Ana je kombinirala crne detalje - kožnatu torbicu i gležnjače na vezanje.

Čitajte i: Premijera 'House of Gucci': Lady Gaga zna kako ukrasti show na crvenom tepihu, Jared Leto potvrdio trend sezone, a Hayek razočarala

image

Ana Lea Janžić

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Još jedna dama koja se istakla u mnoštvu bila je manekenka Ana-Lea Janžić koja je došla u pratnji domaćeg dizajnera Ivice Skoke. Ona je inače glavno lice njegovih modnih kampanja, a sada su se družili u nešto drukčijem okruženju. Ipak, to nije bio razlog da se ne 'skocka' od glave do pete i to baš poput neke talijanske trendseterice iz prošlih vremena.

Haljina s peplumom, prozirnim detaljima i perlicama bila je dostojna čak i crvenog tepiha, a zbog kožnatih rukavica, upečatljive narukvice i detalja na ramenu, podsjetila nas je na samu Patriziju Reggiani. Čak ni baršunasta torbica, cipele u vintage stilu i sjajne čarape nisu bile previše, već su se sjajno uklopile u cijelu priču. Ivica Skoko bio je u svojem poznatom izdanju - košulji, sakou, cargo hlačama i gojzericama.

Zanimljiv outfit imao je i Damir Begović, jedan od dizajnera iza domaćeg brenda Twins. Baby plavo odijelo odlično mu je stajalo, a broševi u obliku ljubičastih božura bili su zgodan detalj, baš kao i bijela košulja s leptir mašnom i srebrna torbica s resicama. Na premijeru je Damir poveo i prijateljicu koja je zablistala u raskošnoj crvenoj haljini i srebrnim platformama.

Linker
19. travanj 2024 01:37