Neodoljive toalete!

Eksplozija boja na crvenom tepihu: Glumice i glumci zablistali na Oscarima, donosimo pregled najupečatljivijih

Večer za pamćenje, nakon podulje pauze, cijelom svijetu priuštila je 93. dodjela nagrade Oscar, svi okupljeni potrudili su se odjećom pokazati koliko im je ova svečana prigoda bitna.

Ovogodišnje oscarovske toalete u znaku su raskošnih materijala. Amanda Seyfried je odabrala krvavo crvenu haljinu Armani Prive od sitno nabrane svile koju je upotpunila nakitom Forevermark.

image
Amanda Seyfried u raskošnoj haljini koju potpisuje Armani Prive.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Sličnu je nijansu i plisirani kroj, ali više nalik rimskoj togi, imala i Reese Witherspoon koja je svoje povjerenje poklonila kući Christian Dior.

image
Reese Witherspoon u haljini Christiana Diora.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica i pjevačica Angela Bassett plijenila je pažnju u elegantnoj vatrenocrvenoj haljini naglašenih rukava koju potpisuje Alberta Ferretti i nakit Chopard, a Olivia Colman u koktel haljini slične nijanse Christian Dior Haute Couture upotpunjenoj nakitom Chopard.

image
Angela Bassett u kreaciji koju potpisuje Alberta Ferretti.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Uživo! Ispisuje se povijest na Oscarima! Chloé Zhao je druga žena ikad koja je osvojila nagradu za najbolju režiju

image
Olivia Colman nosi Christian Dior Haute Couture.
AFP/PROFIMEDIA

Iznenađenje večeri bila je Halle Berry koja je blistala u lepršavoj kreaciji od ljubičaste svile Dolce&Gabbana i s kratkom bob frizurom, dok je Ariana DeBose odjenula haljinu Versace tople narančaste boje.

image
Halle Berry u haljini Dolce&Gabbana.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Rapsodija boja

image
Ariana DeBose u Versaceu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U žutoj haljini neobičnog izreza upotpunjenoj dijamantnom ogrlicom Bulgari, zabljesnula je Zendaya, a riječ je o kreaciji Pierpaola Picciolija, kreativnog direktora kuće Valentino, koji je kreirao možda i najljepšu kreaciju 93.dodjele nagrada, zlatni komplet za Carey Mulligan.

image
Zendaya u kreaciji Valentina.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatna boja za zlatni uspjeh! Tek su došli na crveni tepih, a odmah su ukrali svu pažnju

image
Carey Mulligan također u Valentinu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kuću Gucci su predstavljale dvije potpuno različite kreacije - elegantna haljina ravnog kroja od svile boje bjelokosti koju je imala Vanessa Kirby te šareni kaftan u stilu 70-ih u kojem je scenaristica Emerald Fennell primila Oscara.

image
Vanessa Kirby u kreaciji Gucci.
A.M.P.A.S./PROFIMEDIA
image
Emerald Fennell nosi Gucci.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I neki glumci su umjesto klasičnog crnog smokinga odabrali boje. Colman Domingo odabrao je odijelo boje fuksije ukrašeno štrasom kuće Valentino ukrašeno s 4500 kristala Swarovski za koje je trebalo 150 sati ručnog rada.

image
Colman Domingo u odijelu Valentino.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pažnju su plijenili i parovi. Lee Isaac Chung je u besprijekornom crnom smoking odijelu i bijeloj košulji bio usklađen sa haljinom od zlatnog brokata Simone Rocha njegove supruge Valerie Chung.

image
Lee Isaac Chung i Valerie Chung
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Danski redatelj Thomas Vinterberg, dobitnik Oscara za najbolji strani film, odjenuo je bijeli smoking uz nježnoplavu kreaciju supruge Helene Reingaard Neumann.

image
Thomas Vinterberg i Helene Reingaard Neumann.
PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 23:10