Stilska lekcija

Dvije pobjedničke kombinacije s istim cipelama: Poznata dermatologinja zna kako ‘osvježiti‘ obične salonke

Dobro je u ormaru imati bazične komade poput bijele majice, traperica ili pak jednostavnih cipela koje možemo ‘podignuti‘ drugim upečatljivim komadima. Taj modni trik jako dobra zna Ivana Nola

Zagrebačku dermatologinju Ivanu Nolu u posljednje vrijeme možemo često vidjeti u centru Zagreba i nikada ne prolazi nezapaženo. Osim bujnom plavom kosom i zaštitnim sunčanim naočalama, Ivana nerijetko oduševi i probranim modnim kombinacijama. Za oko su nam zapela dva stajlinga - svaki je poseban na svoj način, ali s jednim zajedničkim komadom.

Jednostavne salonke u neutralnoj nijansi simbol su elegancije i odličan su izbor za mnoge prilike, kako poslovne, tako i privatne. No, ponekad mogu biti previše obične ako ih ne podignemo ostatkom outfita.

image
Nude kombinaciju razbila je elegantna bijela bluza.
MAJA JUROVIĆ

To je Ivana majstorski odradila i dobila dvije odlične kombinacije, idealne za jesenske dane. Prvi je pravi poslovni look u kojem hlače s dodatkom zanimljive mašne vode glavnu riječ te se neodoljivo slažu s krznenom jaknom i torbom u neutralnim tonovima. Elegantna bijela bluza tu je da razbije nude look, a neutralne salonke da stvore profinjenu siluetu.

image
Traper kombinezon ultimativni je jesensko-zimsko-proljetni komad koji podnosi sve vrste obuće.
DAVOR MATOTA

U drugom je pak fokus na neodoljivi jesenski komad koji ćemo sigurno nsoiti cijelu zimu i sljedeće proljeće - traper kombinezon koji ide i uz obične salonke, ali i uz bajkerske gležnjače. Ivana je odabrala model s nešto kraćim nogavicama, a neutralne salonke vizualno su joj izdužile noge. Najvažniji sporedni detalj - torba - bila je velikih dimenzija i u kombinaciji sa sunčanim naočalama smeđih okvira lijepo je zaokružila cijeli look.

Čitajte i:

Samo ona može isfurati ovako nešto! U ‘pomaknuti‘ stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Supruge rukometaša osvojile špicu: Šik izdanja upotpunile skupim dizajnerskim torbicama, koja ima bolju?

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Linker
18. travanj 2024 00:46