ususret spektaklu

Doris Pinčić sprema se za Zlatni Studio: Šapnula nam je čiju haljinu nosi večeras na dodjeli najveće medijske nagrade

Voditeljica je nominirana je za nagradu Zlatni Studio u kategoriji za najboljeg voditelja/voditeljicu, a večeras će nositi haljinu poznatog domaćeg brenda.

Još malo je ostalo do svečane dodjele najveće medijske nagrade u Hrvatskoj koja se već tradicionalno održava 4. veljače u HRT-ovom studiju Anton Marti. Među nominiranima je i Doris Pinčić koja se za nagradu u kategoriji najboljeg voditelja/voditeljice natječe s Mojmirom Pastorčić i Zoranom Šprajcem.

Poznatoj voditeljici ovo je već drugi put da se natječe za ovu nagradu, a samo za Gloriju.hr otkrila je da će na večerašnjoj spektakularnoj dodjeli nositi haljinu modnog dvojca ELFS s kojima jako često surađuje za red carpet prigode.

image

Doris u haljini s potpisom ELFS-a.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

"Ja uvijek vjerujem odabiru dečki iz ELFS-a jer jako često surađujemo, oni znaju što mi odgovara i uvijek se dobro osjećam u njihovim kreacijama", izjavila je Pinčić.

Čitajte i: Još nekoliko sati dijeli nas od dodjele najveće medijske nagrade: Donosimo detalje spektakularne večeri!

image

Haljina kao stvorena za božićni koncert.

RANKO SUVAR/CROPIX

Da su joj kreacije dizajnera Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, koji stoje iza brenda ELFS, najbolji izbor za crveni tepih, dokazala je puno puta. Među najupečatljivijim Dorisinim lookovima posljednjih mjeseci svakako je uska plava haljina s potpisom ELFS-a na jedno rame koju je nosila za voditeljski zadatak na festivalu "Dalmatinske šansone - Šibenik 2021.".

image

Voditeljici odlično stoji crvena boja.

LUKA GERLANC/CROPIX

Ne smijemo zaboraviti ni glamuroznu haljinu sa šljokicama koju je nosila na koncertu Božić u Ciboni, kao ni crvenu haljinu s čipkom koju je uparila s divnim zlatnim sandalama.

Dobitnike Zlatnog Studia doznat ćemo danas u s početkom u 20.10 sati, a prijenos možete pratiti na prvom programu HTV-a.

Linker
22. travanj 2024 11:59