Maja Jurović
Stalno ih nosi

Doris Pinčić Rogoznica ni na špici se ne odvaja od čak dva hit komada sezone

Poznata voditeljica na zagrebačkoj špici ne možemo se često vidjeti, ali onda kada njome prođe, uhvati sve poglede i to ponajviše svojim trendi kombinacijama. Iako ima jednostavan stil uspije ga držati zanimljivim, bilo kroz vesele boje ili nove-stare trendove.

Iako je ne možemo tako često vidjeti na zagrebačkoj špici, Doris Pinčić Rogoznica (30) uvijek privuče pozornost svojim stajlingom kada odluči njome prošetati. Ovoga puta je kroz centar grada prošla u trendi outfitu, spojivši dva najveća povratnička trenda - čizme do koljena i avijatičarske jakne s krznom.

Iako nam je ova godina pregršt novih, ali i novih-starih trendova, upravo su čizme i jakne neizostavne u jesensko-zimskim kombinacijama fashionistica, a nije mogla odoljeti ni Doris. Jaknu bež boje s bijelim krznom isfurala je na nekoliko nijansi svijetliju dolčevitu i čizme od brušene kože u konjak boji.

Spica / Zagreb 23.11.2019./ foto: Maja Jurovic / Doris Pincic Rogoznica
Maja Jurović

Kako cijela kombinacija ne bi ostala u nude i smeđim tonovima, razbila ju je traper suknjom s dosta visokim prorezom i kožnom torbom u sivo-zelenoj boji s detaljima u boji sličnoj čizmama. Čak se i boja njezine kose uklopila u cijelu modnu priču i tako zaokružila look.

S obzirom na njezine Instagram objave, čini se da Doris ove modne komade često nosi u različitim prilikama. Istu jaknu već je isfurala na hlače i tenisice, a čizme na pletenu haljinu i kaput varijantu ove jakne.

---> Vraćamo im se svake sezone: Za kulerski izgled biramo samo jedan model zimske jakne

Takozvanim 'shearling jaknama' s krznom vraćamo se svake godine jer su tople, praktične i mogu se uklopiti u svaki stajling, bilo da ih nosimo na romantične haljine ili kožne hlače. Uz klasične modele u bež i crnoj boji, u trgovinama možete pronaći i modele u ružičastoj, sivoj ili metalik bojama. Ponešto za svakoga!

Linker
19. travanj 2024 11:18