Kao s razglednice

Dok je muž na Euru, Adriana Đurđević dijeli modne lekcije: Elegantna trudnica u nezaboravnim kombinacijama

Prve tjedne braka nogometaš i pravnica provode odvojeno zbog njegovog nastupa na Europskom nogometnom prvenstvu, no Adriana za to vrijeme uživa u rodnom Dubrovniku.

Jedan od skladnijih parova na nogometnoj sceni definitivno su naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car i njegova novopečena supruga Adriana Đurđević. Dok se Duje s Vatrenima bori na Europskom nogometnom prvenstvu, Adriana uživa u svom rodnom Dubrovniku i trudničkim danima.

Samozatajni par koji je nakon pet godina ljubavi odlučio stupiti u brak u najvećoj tajnosti, odabrali su utorak te su 25. svibnja ozakonili vezu. Nogometaš i pravnica prve tjedne svog braka, zbog Eura, provode odvojeno. Dok on naporno trenira i igra utakmice, Adriana na svom Instagram profilu pokazuje da trudnoću iznimno dobro podnosi i predivno nosi.

Osim romantičnih bijelih, dugih haljina koje je nosila uz obalu mora u Marseillesu gdje Duje i ona žive tijekom godine, Adriana je modne trudničke kombinacije pokazala u svom Dubrovniku.

Ugodno i lepršavo

Lijepa trudnica bira ugodne i lepršave kreacije koje joj daju prostora za kretanje, koje svojim krojem istovremeno ističu njen trudnički trbuh, ali ga ni na koji način ne stišću.

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! Supruga Duje Ćaleta Cara otkrila prvu fotografiju s vjenčanja, njezina haljina oduzima dah

Čitajte i: S pogledom na najljepše zidine: Adriana i Duje pokazali još detalja svog bajkovitog vjenčanja

Prozračno zlato

Zlatna kombinacija za zlatnu djevojku, duga haljina bez rukava u zasićenoj zlatnoj boji odlično pristaje uz Adrianin ten i plavu kosu. Zanimljivo vezanje oko vrata i nabori na prsima daju ovoj laganoj haljini dašak elegancije, dok je 'izgužvana' forma idealna i prozračna za vruće ljetne dane.

Adriana je za dnevnu kombinaciju odabrala bijele dodatke. Ugodne bijele natikače, torbica i atraktivne sunčane naočale mačkastih bijelih okvira - dale su Adriani dašak glamura starog Hollywooda.

Trudnica na plaži

Za sunčanje uz bazen, Adriana j odabrala jednodijelni kupaći kostim, žute boje sa zlaćanim rubom. Duboki izrez dao joj je prostora za sve veći trudnički trbuh. Od sunca se zaklonila slamnatim šeširom i Ray Ban sunčanim naočalama. Crveni ruž kao stvoren je za lounge uz bazen.

Velike vrućine svakoga tko je mogao natjerale su da osvježenje potraži u moru, pa se tako i Adriana spustila u jednu od uvala u rodnom Dubrovniku. Trudnica je odabrala jednodijelni kupaći kostim u atraktivnoj zelenoj boji s ukrštenim naramenicama. Glavu je od jakog sunca zaštitila maramom povezanom na potiljku.

Linker
24. travanj 2024 20:22