Viktorija Rađa
 Davor Matota
mini haljina i maksi čizme

Dizajnerske čizme s neobičnim dodatkom: Uz ovaj model Viktorija Rađa nije trebala nositi torbicu

Mini haljina romantičnih detalja i robusne čizme - kontrast u modi koji volimo nositi, a ovaj efektni spoj nosi i naša pjevačica i manekenka čije su čizme ukrale pažnju zbog neobičnog dodataka u obliku mini torbica s patentnim zatvaračem.

Dizajneri vole svakodnevne komade začiniti s neobičnim detaljima pa nas u modnom svijetu gotovo ništa više ne može iznenaditi. Luksuzna talijanska kuća Prada tako je upotpunila svoje robusne combat čizme s mini torbicama koje podsjećaju na popularne pojasne modele. Bajkerske, glomazne čizme dio su svake jesenske i zimske sezone, a dobar par trajat će nekoliko godina. Svake sezone u novim kolekcijama dolaze novi modeli s varijacijama i detaljima koji ih čine poželjnim kod svih trendseterica.

Upečatljive same po sebi zbog robusnog izgleda, ove su čizme pravi mamac za poglede, a odoljeti im nije mogla niti Viktorija Rađa koja ih je kombinirala u ženstvenom outfitu. Iako ovaj model vidimo uz cool kombinaciju crne majice i cargo hlača, kao dio Viktorijinog stajlinga funkcionirale su odlično, upravo zbog naglašenog kontrasta. Manekenka i pjevačica nosila je mini haljinu crne boje s uzorkom poljubaca i s ukrasnim volanom koji se proteže cijelom haljinom te robusne čizme uz crne najlonke te tako dobila popularni look buntovne romantičarke.

Ivan Saric stand up komedija / Dom Sportova 02.10.2019. / foto: Davor Matota / Viktorija Djonlic Radja
Davor Matota
Viktorija Rađa

Čizme su dio nove Prada kolekcije, a radi se o Monolith modelu. Karakteristične velike ripne na debelom đonu i ukrasne torbice koje dolaze kao dio čizama ističu ih iz mase i čine statement komadom koji se slaže uz mini haljine kada će biti u prvom planu, a jednako dobro pristaju i uz traperice ili maksi suknje i haljine.

Prada Monolith čizme, 9754 kn (Farfetch)

Linker
19. travanj 2024 10:58