Dva odlična looka

Darija Mikulandra Žanetić u Dubrovniku zablistala s kćeri: Vole isti uzorak, no koja zaslužuje modnu peticu?

Na otvorenju Midsummer Scene Festivala najviše su pažnje privukle jedna od producentica Festivala i njezina kći koje su djelovale više kao sestre nego majka i kći. Ništa manje elegantna nije bila ni poznata bivša sutkinja koja je umjesto svog zaštitnog znaka isfurala trendi detalj.

Radijska voditeljica i kazališna producentica Darija Mikulandra Žanetić nije mogla propustiti otvorenje sedmog izdanja Midsummer Scene Festivala u Dubrovniku. Sa sobom je povela i kći Saru Žanetić koja je njezina slika i prilika. Obje su bile odlično raspoložene, a osim velikim osmijehom, pažnju su privlačile i upečatljivim modnim kombinacija.

Mama Darija imala je nešto otvoreniji stajling - odabrala je haljinu na jedno rame koju su krasili volani cijelom dužinom, puf rukav i uzorak cvijeća. Iako nas ova haljina malo podsjeća na flamenco haljine, ona ju je odlično isfurala na sandale sa životinjskim uzorkom i nešto jačim make-upom.

image
Darija Mikulandra Žanetić i kći Sara Žanetić
PROMO

Sara je pak na festival došla u 'maloj crnoj haljini' s kojom se rijetko griješi. Nabori na gornjem dijelu i peplum na donjem učinili su ovu haljinu nešto zanimljivijom, dok je Sara statement naušnicama, elegantnom ogrlicom i narukvicom. Čini se da i Sara voli životinjske uzorke pa je poput mame isfurala sandale s uzorkom zmijske kože.

Čitajte i: Slavne mame koje su rodile i odgojile ‘modne blizanke‘: Obiteljske veze vole isticati i kroz svoju odjeću

image
Đurđa Tedeschi
PROMO

Ništa manje elegantna bila je i bivša sutkinja Đurđa Tedeschi koja je na festival došla u omiljenoj (ne)boji - crnoj. Nosila je maksi suknju, topić i rupičastu košulju, a look je začinila velikim naušnicama i detaljem koji na njoj rijetko vidimo - rajfom - kojim je zamijenila svoj zaštitni znak, šešir.

Sedmo izdanje Midsummer Scene Festivala, jedinog hrvatskog festivala na engleskom jeziku, započelo je melankomedijom 'A Poor Player' u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku.

Osim spomenutih dama, otvaranju novog izdanja ovog zanimljivog Festivala nazočili su predsjednik gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica, pročelnica za kulturu u ime gradonačelnika Ana Hilje, Sanja Putica, jedna od producentica Festivala Jelena Maržić, Mark Thomas te brojni drugi.

image
Midsummer Scene Festival
PROMO

Španjolska verzija drame hrvatskog autora Ivora Martinića 'Bila bi šteta da biljke krepaju' bit će izvedena 3. i 4. rujna. Festival završava 5. rujna najljepšim songovima iz kazališne i filmske glazbe u izvedbi sopranistice Danijele Pintarić i pijanista Darka Domitrovića.

image
Ana Hilje
PROMO
image
Jelena Maržić
PROMO
image
Mark Thomas i supruga
PROMO
image
Sanja Putica
PROMO
Linker
17. travanj 2024 12:36