Jedna od omiljenih boja

Dama u crvenom: Kate Middleton briljirala u odvažnoj boji koju je maestralno kombinirala zahvaljujući jednom triku

S asesoarima u smeđoj boji vojvotkinja je pokazala kako pravilno istaknuti ovako upečatljivu kombinaciju.

Vojvotkinja od Cambridgea ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima. Sada je Kate Middleton za dnevno događanje u Londonu odabrala jarko crvenu boju. Kate je došla na humanitarno događanje u crvenoj kombinaciji jednostavne dolčevite i elegantne plisirane duge suknje, koje su zbog savršene podudarnosti boja odavale dojam haljine.

U toj je kombinaciji vojvotkinja održala upečatljiv govor na pokretanju nove kampanje "Taking Action on Addiction" Forward Trusta.

image
Kate Middleton u crvenom od glave do pete.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Koliko joj je tema borbe protiv ovisnosti bitna Kate kao da je htjela naglasiti i svojim modnim statementom. Jarko crvenu kombinaciju nije htjela ničime 'ublažiti' te je upotrijebila odličan trik kombinacije te boje s neutralnim asesoarima. Smeđa, odnosno boja karamele, savršeno je zaokružila ovu kombinaciju.

Čitajte i: Kate zablistala u ‘recikliranoj‘ kreaciji: Kraljevski par ne prestaje oduševljavati na svečanim događanjima

Izvrsna kombinacija

Vojvotkinja je obula smeđe kožne salonke Ralph Laurena, a u ruci je držala mini torbu iste nijanse, odnosno 'Nano Montreal Bag' u 'Deep Toffee' boji od DeMelliera.

image
Jarko crvenu maestralno je kombinirala sa smeđom.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kombinacija crvene i smeđe veliki je hit ove jeseni, a upravo je diskretna gotovo pa 'nude' verzija smeđe boje idealna da ne odvraća pozornost od crvenog komada odjeće. Zna to i Kate Middleton koja je upravo ovom kombinacijom začinila tmuran jesenski dan u Londonu.

Supruga princa Williama oduševljava svojim jednostavnim, a elegantnim stilom. Ono zbog čega zarađuje posebne pohvale je činjenica da često zna posegnuti za komadima high-street brendova, kao i to da nije rijetkost da 'reciklira' kreacije te isti komad nosi više puta.

Čitajte i: Kate zablistala u ‘recikliranoj‘ kreaciji: Kraljevski par ne prestaje oduševljavati na svečanim događanjima

Ovo nije prvi put da Kate nosi crvenu boju, ova brineta često je birala upravo takve upečatljive komade, prisjetili smo se nekoliko njenih najboljih crvenih outfita za savršenu modnu inspiraciju.

image
SPLASH/PROFIMEDIA
image
BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
PA IMAGES/PROFIMEDIA
image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 00:22