Inspiracija

Crnoj je odzvonilo, dive vole ljubičasto: Lady Gaga i Rita Ora prigrlile tu efektnu i kraljevsku boju

Ljubčasta se smatra bojom mudraca i kraljeva, idealna je za svako godišnje doba, a u posljednje vrijeme nosi i angažiranu poruku jer zbog pomiješane plave i crvene - predsavlja i jednu odzaštitnih boja LGBTQ zajednice.

Nakon filma o obitelji Gucci u kojem nosi konvencionalne kombinacije kakve se zacijelo nikad ne bi našle u njezinu ormaru, Lady Gaga (35) modno se preporodila, onako kako samo ona zna. Prošle subote izašla je iz njujorškog Radio City Music Halla s probe za koncert s Tonyjem Bennettom - u efektnoj ljubičastoj kreaciji Pierpaola Picciolija za Valentino. Kako je riječ o plaštu iz kolekcije za jesen/zimu 2021., izborom upečatljive boje pop diva kao da želi reći: ‘Moje dame, u sezoni pred nama crnoj je odzvonilo!’

image
Lady Gaga
FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA

Pjevačica i glumica nakon perioda eksperimentiranja vratila se svom pepoznatljivom avangardnom stilu koji obiluje voluminoznim kreacijama, cipelama na veliku platformu - u kakvima samo rijetki mogu hodati. No za razliku od njenih izdanja s početka karijere, Lady Gaga sada pokazuje svoju 'šareniju' stranu.

image
Lady Gaga vraća se svom prepoznatljivom stilu, ali s bojama
FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA

Čitajte i: Ponovno na sceni: Lady Gaga u čizmama divovskih potplata i potpetica privukla pažnju

Kolegica koja se rado odazvala

Gaginu pozivu na modni prevrat odazvala se i Rita Ora (30) u Parizu. Britanska pjevačica također se priklonila ljubičastoj. Kolegicu je podržala upečatljivom kombinacijom za opušteni shopping zbog kojeg je iz Londona stigla u francusku prijestolnicu.

Riti je ljubičasta jedna od omiljenih boja, barem ako je suditi prema pojavljivanjima u javnosti ovog ljeta. I u Los Angelesu je zablistala u jarkoj kombinaciji u kojoj su dominirale ljubičaste svilene hlače, koje je savršeno uparila s tirkiznom bluzom. Što je također odlična inspiracija za savršeno obojano ljeto.

image
Rita Ora
FOTOGRAFIJE: BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 06:16