Divna kombinacija

Crno odijelo vječan je simbol elegancije: Hailey Bieber maestralno pokazala kako ga nositi na fora način

Za poslovni brunch manekenka je zablistala u statement komadu, a dodatno ga je začinila upečatljivim sandalama i bodijem koji otkriva dekolte.

Odijela su već odavno prestala biti dijelom samo muške garderobe. Žene ih već desetljećima nose kao statement komad koji simbolizira moć, snagu i eleganciju.

Posljednjih godina promijenila su mnoga lica, no crno odijelo uvijek je bilo i ostalo savršen izbor za mnoge prilike, bilo privatne ili poslovne.

Slavna manekenka Hailey Bieber, inače supruga glazbenika Justina Biebera, s vremena na vrijeme isfura odijelo ili elegantan sako u zanimljivoj kombinaciji s nekim fora cipelama.

image
Hailey Bieber crno odijelo je začinila neon zelenim sandalama.
DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, ona se uvijek trudi da ne izgleda dosadno i predvidljivo, a posljednji spoj u kojem je viđena rado bismo "kopirali" od nje.

Naime, Hailey je na poslovni brunch u Los Angelesu otišla u crnom odijelu modnog brenda Attico. No, to nije obično odijelo - pojačana ramena na sakou i trapez nogavice daju mu retro-moderan šarm.

image
Hailey Bieber.
DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ispod sakoa Hailey je imala samo bodi koji otkriva dekolte, no odličan "twist" napravile su Attico neon zelene natikače s neobičnom petom.

Od modnih dodataka manekenka je nosila zlatnu ogrlicu i kožnatu crnu torbu popularnog brenda Bottega Veneta koju je ležerno držala ispod ruke. Neizostavne su bile crne sunčane naočale koje su uvijek nužan komad za kalifornijsko sunce te - zaštitna maska bez koje više nema poslovnih sastanaka.

Cijena Attico odijela prilično je paprena - samo sako je oko 9 tisuća kuna pa smo našli neke povoljnije komade.

image
Asos sako s naglašenim ramenima, 238,90 kuna.
ASOS
image
Orsay kožnati sako, 399,90 kuna.
ORSAY
image
Zara crni sako s gumbima, 399,90 lkuna.
ZARA
image
Reserved satenski sako, 299,90 kuna.
RESERVED
image
Mohito sako s dvorednim kopčanjem, 129 kuna.
MOHITO
Linker
17. travanj 2024 14:54