Profimedia, Backgrid USA
Vrućine ne pitaju

Crna za nju više ne dolazi u obzir: Angelina Jolie ljeti se ne odvaja od modnog komada koji ne silazi s trona

Iako smo se uvijek navikli gledati u crnom, Angelina Jolie ljeti voli uskočiti u široke haljine svijetlijih boja. U zadnjem izlasku pojavila se u vrlo opuštenom izdanju te se nije zamarala peglanjem haljine koja zbog svog kroja može poslužiti i za plažu.

Glumica Angelina Jolie oduvijek je njegovala jednostavni stil kojim je voljela naglašavati svoju figuru. No, u zadnje vrijeme ne odvaja se od ljetnog komada koji se neumorno nosi iz sezone u sezonu - maksi haljine. Iako je ljubiteljica crne boje u kojoj smo je mogli stalno vidjeti, ovo ljeto odlučila je tamne nijanse zamijeniti sa svijetlima. Fotografi su je neki dan uhvatili na Beverly Hillsu u vrlo opuštenom izdanju. Puder-ružičasta maksi haljina skrivala je njezinu krhku figuru, a glumicu nije zabrinjavalo što se materijal od kojeg je načinjena haljina lako gužva.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Angelina Jolie is in Beverly Hills visiting a clinic while donning a nude colored gown and black sunglasses. The star has an assistant carry her coat for her.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 453372651, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Kako je u Los Angelesu većinom toplo, šteta je mučiti stopala u zatvorenoj obući pa je Angelina haljinu kombinirala s natikačama u smeđoj boji, crnom torbom i crnim naočalama, a zašto je ponijela i baloner, zna samo ona. Maksi haljine su, baš kao i midi, vrlo tražene ove sezone jer su vrlo jednostavne za nositi, a ako su primjerice od lana, ne lijepe se uz tijelo pa se u njima nećete preznojavati.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Angelina Jolie is in Beverly Hills visiting a clinic while donning a nude colored gown and black sunglasses. The star has an assistant carry her coat for her.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 453372704, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nedavno je u sličnoj, opuštenoj kombinaciji izvela u šetnju svoju 10-godišnju kćer Vivienne, u čijem društvu je djelovala vrlo sretno i ispunjeno. Nosila je prozračnu, bijelu maksi haljinu, iste smeđe sandale, pletenu torbu s kožnim detaljima i neizostavne Raybanice. Jedna od najpopularnijih kombinacija ovog ljeta svakako je široka haljina u kombinaciji s nekom pletenom torbom, a takav stajling pogodan je za svaku priliku, bilo poslovnu ili privatnu.

Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt seen shopping in Los Feliz.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
23 Jun 2019, Image: 450857276, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
17. travanj 2024 16:07