Getty Images
TJEDAN MODE u LONDONU

Četiri crne modne kombinacije poznatih dama

Bez obzira u kojem se gradu održavao Tjedan mode je uvijek nepresušna stilska inspiracija pa ništa drugačiji nije niti ovaj aktualni u Londonu na kojem su mnogima za oko zapele modne kombinacije slavnih dama. Manekenka Naomi Campbell, model Suki Waterhouse, glumica Penelope Cruz i trendseterica Olivia Palermo zablistale su u crnim outfitima - svaka na svoj način.

Da se modna revija britanskog brenda Burberry ni u kojem slučaju ne propušta pokazale su brojne zvijezde koje su novu kolekciju pratile iz prvog reda. Među njima su se našle i dugogodišnje obožavateljice kreacija britanske kuće, ali i kreativnog direktora Christophera Baileyja: Naomi Campbell, Suki Waterhouse, Penelope Cruz i Olivia Palermo bile su jedne od rijetkih sretnica koje su novu liniju gledale iz prvog reda, ali i dobile priliku prve nositi nove komade. Naime, supermodel Naomi Campbell pokazala je da se bijela čipkasta haljina itekako može nositi i zimi, osobito usklađena s crnim kaputom i čizmama, dok je trenseterica Olivia Palermo dobila priliku na vlastiti način stilizirati jedan od ključnih komada iz kolekcije: zanimljiv crni plašt.

Getty Images

Getty Images

Za crne kombinacije odlučile su se i glumica Penelope Cruz i model Suki Waterhouse, a u svo to crnilo odlično su se uklapali upečatljivi modni dodaci - torbice neobičnog oblika, u zelenoj i srebrnoj boji ili pak s crvenim detaljima.

Getty Images

Getty Images

Linker
24. travanj 2024 00:58