Getty Images
ODLIČAN STYLING

Catherine Zeta-Jones u odijelu Toma Forda izgleda besprijekorno

Iako se nakon poduže stanke vratila ulogom u serijalu koji prati rivalstvo Joan Crawford i Bette David, glumica Catherine Zeta-Jones sa svojim je kolegicama sa seta, Susan Sarandon i Jessicom Lange, u odličnim odnosima pa njihove šale čak utječu i na njezin modni odabir za crveni tepih.

Glumica Catherine Zeta-Jones u novom je serijalu "Feud: Bette and Joan" utjelovila Oliviju de Haviland, Jessica Lange je Joan Crawford, a Susan Sarandon glumi Bette Davis. Iako serijal prati suparništvo glumačkih diva, tri glumice se u stvarnom životu odlično slažu. Toliko dobro da je Zeta-Jones svoju modnu kombinaciju za prikazivanje finalne epizode u Lincoln Centeru odabrala na temelju sna u kojem je glavnu ulogu imala njezina kolegica sa seta. Naime, američka glumica sanjala je da joj je Susan Sarandon ušla u kuću i iz ormara uzela potpuno novo, nikad nošeno odijelo dizajnera Toma Forda. Naravno, u snu joj ga je posudila, ali jučer ga je ona nosila - i u njemu izgledala besprijekorno. Ispod odijela nazirao se čipkasti grudnjak, a bijeli komad sa satenskim detaljima je "začinila" metalik štiklama kuće Christian Louboutin.

NEW YORK, NY - APRIL 18:  Catherine Zeta-Jones attends the
Getty Images

Radi se o odijelu koje je Zeta-Jones kupila još prije nekoliko sezona, ali s obzirom na "uznemirujući" san odlučila ga je odjenuti na premijeru. Naravno, Sarandon, koja je također odjenula odijelo, je njezinim potezom bila oduševljena.

Linker
19. travanj 2024 14:20