Đir po špici

Borna Kotromanić hrabro pokazala trbušnjake, ali svima je pažnju oduzeo posve otkačen komad

Nasmijana i u sportskom štihu od glave do pete, životna savjetnica spremno je pozirala pred našim objektivima. Nije ju bilo teško zamijetiti, posebice zbog hit tenisica u boji kakvu rijetko viđamo na ulici.

Ako nas netko iznenadi svaki puta kada ga 'uhvatimo' na špici, onda je to životna savjetnica Borna Kotromanić. Prošli put kada smo je vidjeli na Cvjetnom trgu, bila je odjevena u neutralne boje i za nju pomalo jednostavne komade. Ipak, čim su porasle temperature, Borna je uskočila u nešto življe boje i kraće krpice.

image
Borna u šetnji s psima Stelom i Kobijem.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Borna Kotromanić odlično nosi sportsku eleganciju: Ovoga puta visoke potpetice zamijenila je hit komadom

U centar Zagreba izvela je svoja dva psa, Stelu i Kobija, a za trčkaranje za ljubimcima isfurala je sportski look od glave do pete. Dok su drugi prolaznici još ušuškani u duge rukave, Borna je bila hrabra - kratki sportski top otkrivao joj je sjajno oblikovane trbušnjake, a uske tajice naglasile su njezine vitke noge.

Što je sigurno je sigurno: oko struka je zavezala bijelu majicu s dugim rukavima da malo razbije sivi ton, a glavna atrakcija ipak su bile neonski zelene tenisice s debelim potplatima.

image
Zelene tenisice zvijezda su kombinacije!
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Dokaz da Borna Kotromanić voli i ležerno! Umjesto neobičnih kombinacija, iznenadila je jednom posve drukčijom

Takozvane 'ružne tenisice' još uvijek su hit u modnom svijetu jer im njihov specifičan izgled daje 'ono nešto' te se uklapaju u različite stilove - dobro idu na sportsku odjeću baš kao i onu nešto elegantniju.

Od modnih dodataka zanimljiva je bila crna pufasta torba, naočale u Ray Ban stilu i lančić s dragim kamenom oko vrata.

Linker
10. travanj 2024 16:36