Maja Jurović
Street style

Bili smo na hvarskoj špici: U jedan outfit ova je dama uspjela 'ugurati' sve trendove

Zagrebačka špica uvijek je puna tip-top modnih kombinacija koje Zagrepčanke pomno slažu za šetnju centrom grada. Ništa drugačije nije niti u ostatku naše zemlje, osobito sada za vrijeme ljetnih mjeseci kada je modna scena na obali puna zanimljivih outfita.

U centru Hvara cirkuliraju domaći, stranci i turisti, pa ljetna vreva nudi pregršt modnih kombinacija, od onih koji su spremni za plažu, odlazak na kavu ili pak odlazak na posao.

Jedna od prolaznica u Hvaru tako nam je upala u oko zbog svoje mladenačke i šik modne kombinacije s kojom je mamila poglede na ulici, a lako bismo je mogli nositi i u gradu. Sve ovosezonske trendove mlada dama spojila je u jedan stajling i zajedno su funkcionirali jako dobro jer se vodila ženstvenim i nježnim stilom.

Od romantične bijele bluze otvorenih ramena s puf rukavima pa do laganih palazzo hlača, stajling je upotpunila nezaobilaznim modnim dodacima, cekerom od bambusa i sunčanim naočalama s bijelim okvirima te ogrlicom s motivima školjki, ovogodišnjim vodećim trendom kada je nakit u pitanju. Široke palazzo hlače ukrašene cvjetnim uzorkom pravi su ljetni komad u kojem se vrućine lakše podnose, a prikladne su za razne prilike. Svestrani komad u ormaru se isplati imati, a ova prolaznica nosila ih je uz ravne natikače, dok će jednako dobro izgledati i uz potpetice ako želite složiti elegantni i svečaniji look.

Hvar 03.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Streetstyle
Maja Jurović

Pleteni ceker od bambusa i ovu je sezonu obavezan modni dodatak svake pratiteljice trendova, a popularizirao ga je brend Cult Gaia, nakon čega su se i ostali high street i luksuzni brendovi inspirirali cekerom od prirodnih materijala, koju je voljela nositi i Jane Birkin još u 70-im godinama. Obični ceker dobio je moderna obilježja pa ga danas možemo pronaći u različitim bojama i oblicima - polumjeseca, okruglih ili pravokutnih, no oni u prirodnoj boji najbolji su izbor koji se uklapa u svaki stil.

Cult Gaia, €111 (Net-a-Porter)

Cult Gaia, 195 € (Farfetch)

Mango, 149,90 kn

Mango, 269,90 kn

Top Shop, £15

Linker
18. travanj 2024 15:44