Getty Images for British Summer
I Mi ih želimo!

Baš poput Meghan Markle: Nikad opuštenija princeza Beatrice zaplesala u skupocjenoj haljini i hit tenisicama

Tenisice koje je princeza nosila na koncertu u Hyde Parku šalju posebnu poruku, a voli ih i modno najutjecajnija dama s kraljevskih dvora - Meghan Markle.

Vojvotkinja od Yorka, princeza Beatrice zabavljala se u Hyde Parku na British Summer Timeu. U Vip zoni nije prestajala plesati, a osim što se u potpunosti opustila, oduševila je i ležernim outfitom u kojem su glavnu riječ imale hit tenisice. Naime, princeza je odabrala model brenda Veja koji obožava i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle koja ih je nosila lani kad je s Harryjem bila na turneji Australijom.

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 21:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex on Sydney Harbour looking out at Sydney Opera House and Sydney Harbour Bridge during day two of the Invictus Games Sydney 2018 at Sydney Olympic Park on October 21, 2018 in Sydney, Australia.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation)
Getty Images for the Invictus Ga

Princeza Beatrice odabrala je model Wata za koji treba izdvojiti 615 kuna, a nosila ih je u kombinaciji s haljinom britanske kuće Alexander McQueen. Wata je japanska riječ za pamuk, a tenisice su vrlo zamjetljive zbog klasičnog loga u obliku slova V koji je postao oznaka za velikog prijatelja prirode.

LONDON, ENGLAND - JULY 05: Princess Beatrice of York attends Barclaycard Exclusive area at Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park on July 05, 2019 in London, England. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images for Barclaycard Presents British Summer Time)
Getty Images for British Summer

Veja tenisice su vrlo trendi, a opće je poznato da su rezervirane za najveće kulere. Brend je omiljen među zvijezdama jer je izgrađen na ekološkim principima: svi materijali su organski, a koristi se od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike pa sve do pamuka iz Brazila. Osim Emme Watson, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg i Davida Beckhama nosi ih i kraljevska obitelj.

promo

Linker
25. travanj 2024 11:00