GC Images
Hrabra je

Baš je briga, plus-size ljepotica uskočila u najužu haljinu u tri kričave boje

Glamurozno našminkana i u tri najkričavije boje koje postoje pojavila se američka plus-size manekenka na uvaženom društvenom događanju u New Yorku. Što je naumila, to je i postigla - zapažena je, nema sumnje, itekako bila.

Kad se treba skinuti u kupaći kostim, ona je prva na plaži. Kad njezine fotografije moraju obići svijet, ona dopušta da ga obilaze netaknute u fotošopu. Ima koji kilogram viška i ima celulit, ali tim potezima u svijet šalje poruke da i punije žene imaju pravo na bezbrižnost, sreću, vjeru u sebe i osjećaj seksepila. Ona je američka plus-size manekenka Ashley Graham i sa svojih 30 godina bez kompleksa nosi odjeću koja joj se svidi, a u ovim kričavim bojama u kojima je prošetala New Yorkom definitivno dokazuje koliko ne mari za bilo kakve komentare.

Poput rukavice pristajala joj je neonska haljina, uska i pletena, s dizajnerskim potpisom Prabal Gurung u kojoj je došla na konferenciju koju je u Velikoj jabuci organizirao Vogue. Rebrasti materijal u neonski žutoj, ružičastoj i zelenoj boji pobrinuo se da sve oči budu uperene upravo u obline ove poznate ljepotice rođene u Nebraski.

Na licu je imala težu šminku, ali je zato minimalistički odigrala kad su modni dodaci u pitanju - nosila je neupadljive bijele štiklice te naušnice, bez ikakvog drugog nakita.

NEW YORK, NY - OCTOBER 11:  Ashley Graham is seen in the Meatpacking District on October 11, 2018 in New York City.  (Photo by Gotham/GC Images)
GC Images

NEW YORK, NY - OCTOBER 11:  Ashley Graham is seen in the Meatpacking District on October 11, 2018 in New York City.  (Photo by Gotham/GC Images)
GC Images

Linker
20. travanj 2024 10:35