Davor Matota
Koji vam je naj?

Anica Kovač bez puno truda uvijek izgleda trendi: Izvukli smo njezinih pet najboljih lookova sa špice

Anica Kovač uvijek uspije izgledati odlično, bilo da se nalazi na crvenom tepihu ili pozira našim fotografima na špici. Njezin šik, ležeran stil može nam poslužiti kao inspiracija za zimske lookove pa smo našli pet najboljih lookova sa špice bivše manekenke.

Jednu od naših najpoznatijih missica, Anicu Kovač, često možemo vidjeti na zagrebačkoj špici, bilo da samo šeta ili ide u šoping. Našim fotografima uvijek spremno pozira i dočeka ih s osmijehom, a ono zbog čega uvijek privlači poglede je njezin "nisam se trudila, a opet izgledam dobro" look.

Bivša manekenka, koja je 1995. godine za Hrvatsku osvojila mjesto prve pratilje na izboru za Miss svijeta, njeguje ležeran stil, no redovito iznenadi ponekim zanimljivim detaljem koji začini cjelokupni stajling. Čak i uz klasične, naizgled obične, komade, može se izgledati moderno i u trendu, a pravi primjer za to je upravo Anica pa smo iskopali njezinih pet najboljih lookova sa špice.

Spica / Zagreb 13.02.2020. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota

Spica / Zagreb 13.02.2020. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota

1. Da joj bijelo savršeno stoji, pokazala je prije nekoliko dana. Snježnobijeli kaput kombinirala je na vrlo "ziheraški" način, uz crne kožne hlače i bijelu dolčevitu, no to se pokazalo kao pun pogodak. Umjesto čizama koje nosi u hladnije dane, ovoga puta izabrala je Nike tenisice sa zelenim detaljima koji su malo razbili "ne-boje". Tu je bila i klasična Chanel torbica koju je već nosila u mnogim prigodama.

Spica / Zagreb 28.12.2019. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota
Anica Kovač

2. Anica izgleda šik čak i kada ide u nabavku špeceraja. Sivo odijelo kariranog uzorka isfurala je na tenisice brenda Golden Goose, no ono s dodatkom salonki može lako postati večernji outfit. Kako joj ne bi bilo hladno, ogrnula se toplim crnim šalom, a od modnih detalja imala je samo pojasnu torbicu s potpisom luksuzne kuće Balenciaga.

Spica / Zagreb 01.04.2019. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota /
Anica Kovač

3. Još jedan gotovo monokromatski look koji je potpuno rasturila kao glavnu zvijezdu imao je kožnu jaknu s istaknutim ramenima. Taj bezvremenski modni komad nosila je na traperice sive boje, gležnjače na nisku petu i crvenu torbicu. U ruci je imala vestu koja joj je očito bila višak kada je granulo sunce.

Spica / Zagreb 17.02.2018. / foto: Maja Jurovic / Anica Kovac
Maja Jurovic/Hanza Media

4. Dobra torbica može nositi cijeli outfit, a Anica to itekako zna. Klasičan kaput u boji devine dlake odjenula je na crne tajice, jednostavne čizme i poznati crni šal, a posebno se isticala torbicom s resicama i metalnom zvijezdom. Riječ je o torbici iz kolekcije talijanskog brenda Salar Milano koja se lako uklapa u baš svaki stil.

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota / Hanza Media
Anica Kovač na zagrebačkoj špici

5. Anica očito jako voli Chanel torbice pa njima često "spašava" svoje stajlinge. Tirkizni model isfurala je na outfit u kojem smo je već imali prilike vidjeti pa zbog nje ne djeluje obično i dosadno, već naprotiv - simpatično i trendi.

Linker
14. travanj 2024 16:59