Glumica Ana Begić
 Marko Todorov / Cropix
hit izdanje

Ana Begić Tahiri je na premijeri blistala u odijelu koje je već nekoliko puta furala i uz tenisice

Prvakinja drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Ana Begić Tahiri nakon premijere drame "Kafka na žalu" slavila je uz glumce Dragana Despota, Matiju Čigira, Ivu Jerković, Ivu Mihalić, Gorana Grgić, Ninu Violić, Kseniju Marinković i mnoge druge kolege.

Glumica Ana Bagić Tahiri tijekom vikenda je imala poseban razlog za slavlje. Održana je premijera predstave "Kafka na žalu" temeljena na djelu Harukija Murakamija u scenskoj adaptaciji Franka Galatija i režiji Ivice Buljana. Uskićena zbog povratka u kazalište među kolegama istaknula se onime što je odjenula - odijelom koje je istovremeno vrlo upečatljivo i otkačeno.

Mara Bratoš
Ana Begić uz kolegice Ninu Violić, Ivu Mihalić i Ivu Jerković

Njezino oversize žuto odijelo daleko je od obične i pomalo dosadne forme odijela. Poznata glumica nekoliko ga je puta furala u dnevnom izdanju s tenisicama, a ipak ovoga puta odjenula ga je uz zlatne štikle.

Vrlo brzo nakon objave fotografije dobila je upite gdje je odijelo kupila, a vrlo brzo je odgovorila da ga je nabavila na ASOSU.

Više puta je na raznim eventima bila u odijelima.

Goran Perešin
Glumica Ana Begić Tahiri

"Za mene ne postoje veliki i mali glumci. To je doista površna kategorizacija ljudi izvan umjetničkih krugova. Šira javnost i publika pamti kroz povijest junake naslovnih uloga, naravno. To ne znači da drugi glumci iz tog perioda spadaju u male glumce. Možda postoje više ili manje talentirani, više ili manje motivirani, ali nikako mali i veliki glumci. Gluma je dio magične kolektivne igre u kojoj niti jedan glumac ne postoji na sceni bez drugog.", rekla je Ana jednom prilikom u razgovoru za Globus.

U publici je uživala glazbena diva Tereza Kesovija, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i glazbeni par Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović - Mrle.

Mara Bratoš
Tereza Kesovija poželjela je prisustovati premijeri...


Mara Bratoš
Intendantica Dubravka Vrgoč i redatelja i ravnatelj drame Ivica Buljan u društvu Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića - Mrleta...



Čitajte i:

Ana Begić iščekuje važan datum: Glumica blista i ne skriva sreću zbog povratka na omiljeno mjesto

Svaka na svoj način: Naše četiri glumice imaju top ljetne haljine i nose ih potpuno različito

Ana Begić Tahiri: 'Isprobala sam botoks i ne bih ponovila. Sad imam filere, ako vas baš zanima'

Linker
19. travanj 2024 23:11